Vos Volvo

Vos Volvo

Vos Autobedrijven, ook wel bekend als Vos Volvo, bestaat al meer dan 75 jaar. Het bedrijf is sinds 1968 officieel Volvo dealer en heeft daarom de bijnaam "Vos Volvo" gekregen. Als erkend Volvo dealer bieden wij een breed scala aan diensten aan, waaronder de verkoop en lease van nieuwe en gebruikte Volvo's, onderhoud en reparatie, en verkoop van originele Volvo onderdelen en accessoires.

Bij Vos Autobedrijven staat de tevredenheid van onze klanten voorop. We streven ernaar om de best mogelijke service te bieden en hebben daarom een team van gekwalificeerde en ervaren medewerkers die klaar staan om al uw vragen en zorgen te beantwoorden. Onze medewerkers zijn getraind in alle aspecten van het onderhouden en repareren van Volvo’s, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw auto in goede handen is.

In onze ruime showrooms kunt u een grote selectie van nieuwe en gebruikte Volvo's bekijken, zodat u de auto van uw dromen kunt vinden. Of u nu op zoek bent naar een sportief model voor de stad, een ruime stationwagen voor het gezin, of een koploper in de technologie van elektrische voertuigen, bij Vos Volvo zit u goed.

Met vier vestigingen in Zaltbommel, Gorinchem, Veghel en Oss zijn we altijd dichtbij om u te helpen. Vos Volvo heeft een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare en professionele dealer van Volvo’s en we zijn trots op onze lange geschiedenis. We blijven ons inzetten om de best mogelijke service aan onze klanten te bieden, dus als u op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte Volvo of behoefte heeft aan professioneel onderhoud of reparatie van uw huidige auto, neem dan zeker een kijkje bij een van onze vestigingen.

Onze locaties

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.