Onderhoud

Volvo onderhoud en reparatie

Verschillende mogelijkheden

Uw Volvo geeft u niet zomaar aan iedereen uit handen. Maar als het nodig is, dan het liefst aan mensen die er écht verstand van hebben. Bij Volvo Vos Autobedrijven zijn wij gespecialiseerd in het merk Volvo. U profiteert niet alleen van de vertrouwde Volvo expertise van onze technici, die iedere Volvo - van jong tot klassiek - met passie en toewijding behandelen, maar ook nog eens van een jaar lang gratis 24/7 wegenhulp!

3 redenen om te kiezen voor Vos autobedrijven voor uw Volvo onderhoud en reparatie.

Expertise van onze Volvo-technici

Expertise van onze Volvo-technici

Onze dealers kennen uw Volvo van binnen en buiten. U kunt altijd bij ze terecht. Voor een vraag, voor regulier onderhoud of voor Volvo accessoires.
Een jaar lang 24/7 wegenhulp

Een jaar lang 24/7 wegenhulp

Een jaar lang gratis Volvo Assistance, onze Europese wegenhulp, ter waarde van €100,-. Zo gaat u altijd met een zeker gevoel op weg.
Gratis software-update

Gratis software-update

Bij Volvo zijn we constant bezig de software van onze auto's te verbeteren. Dit betekent dat uw Volvo bij iedere onderhoudsbeurt een stukje beter wordt aangezien een gratis software-update inbegrepen is. Systemen of functies die mogelijk worden geoptimaliseerd zijn bijvoorbeeld de klimaatregeling, het instrumentenpaneel en het motormanagement.
Mogelijkheden

Onderhoud en reparatie

Het belang van winterbanden

Het belang van winterbanden

Winterbanden zijn ontworpen voor een optimale grip bij temperaturen onder 7°C. Lees hier waarom winterbanden belangrijk zijn.
Jaarlijks onderhoud

Jaarlijks onderhoud

Met jaarlijks onderhoud blijft uw Volvo in topconditie. Inclusief software update en 1 jaar Volvo Assistance.
APK

APK

Vos Autobedrijven verzorgt de APK, inclusief roet-/viergasmeting en afmelding bij het RDW, voor slechts € 49,-.
Airco-check

Airco-check

Met onze airco-check garanderen wij u het perfecte interieurklimaat van uw Volvo, ongeacht de buitentemperatuur.
Reparatie en schade

Reparatie en schade

Een mankement of schade aan uw Volvo? Dan is vakkundig herstel een eerste vereiste, geheel afgestemd op uw eigen Volvo-model.
Volvo Ruitreparatie

Volvo Ruitreparatie

Een steentje, een poging tot inbraak...er zijn tal van redenen waardoor een autoruit kan worden beschadigd. Bij Vos Autobedrijven helpen we u graag.
Schade herstellen

Schade herstellen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een steentje dat van een vrachtwagen stuitert, een automobilist die even niet oplet. Bij Vos Autobedrijven helpen we u graag om de schade te herstellen.
Overig onderhoud

Overig onderhoud

Niet gevonden waar u naar opzoek bent? Onze technici denkt graag met u mee wat we voor u kunnen betekenen.

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.