Volvo EX30

Volvo EX30

De volledig elektrische EX30. Grootste elektrische prestaties in een compacte vorm. Onze meest compacte SUV ooit.

  • 480 km Puur elektrisch bereik (tot)
  • 26.5 M Geschatte oplaadtijd bij snelladen met gelijkstroom (DC) (10-80%)
  • 15.7 kWh Energieverbruik (per 100km)
  • 3.6 s Acceleratie (0-100 km/u)

Nu te bestellen

  • Vanaf prijs / consumenten adviesprijs €38.495,-
  • Leaseprijs per maand vanaf €399,-

Leverbaar in 5 kleuren

Bekijken in AR

Ontdek de Volvo EX30 in augmented reality. Thuis, op een parkeerplaats of ergens anders, met de app kun je een virtuele Volvo EX30 in AR voor je neerzetten in alle beschikbare kleuren.

Download de Volvo Cars AR-app op je smartphone en kies voor de Volvo EX30. Verken het interieur, bewonder het unieke design en bekijk de auto vanuit iedere hoek.

Klik hier voor iOS of klik hier voor Android.

Gerecycled, vernieuwd en verfijnd

Vier interieurs voor de EX30 zijn ontworpen met de natuur als inspiratiebron. De interieurs combineren prachtige, op kleur afgestemde bekledingen met afwerkingen vervaardigd uit hernieuwbare en gerecyclede materialen. Met de keuze voor hernieuwbare en gerecyclede materialen komen alle interieurdetails volledig tot hun recht.

Breeze

De verfrissende koelte waar we naar verlangen op warme dagen. Unieke patronen in zachte tinten. Breeze brengt gerecyclede en hernieuwbare materialen samen in karakteristieke details. Dit voegt charme toe aan een verfrissend en koel interieur.

Breeze

De bekleding wordt gekenmerkt door een 3D-gebreid patroon, waarbij de gerecyclede Pixel Knit wordt gecombineerd met Nordico, een soepel materiaal dat deels vervaardigd is uit dennenolie. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Particle-decor, een innovatieve afwerking gemaakt van gerecyclede kunststoffen.

Mist

De ochtendnevel waar het zonlicht doorheen schijnt. Natuurlijke materialen in frisse, eigentijdse kleuren. Mist vangt de schoonheid van een nevel waar het zonlicht doorheen schijnt. Opvallend. Kalm. Materialen die aangenaam aanvoelen dragen bij aan de ingetogen elegantie van dit interieur.

Mist

Het eigentijdse interieur van Mist kenmerkt zich door strakke interieurbekleding, gemaakt van Tailored Wood Blend. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Flax-decor, een natuurlijke en warme afwerking van geweven vlas, een hernieuwbare vezel.

Pine

De natuurlijke magie van Scandinavische bossen. Warme, aangename materialen in rijke, natuurlijke kleuren. Pine roept de rust op van de hoog oprijzende, altijd groene bomen van Scandinavië. Stoffen die prettig aanvoelen en een natuurlijke afwerking met vlas komen in dit interieur samen.

Pine

De bekleding wordt zacht en uitnodigend door de combinatie van de verantwoord geproduceerde Tailored Wood Blend met Nordico, een soepel materiaal dat deels gemaakt is van dennenolie. Daarnaast zorgt het Flax-decor, een natuurlijke en warme afwerking gemaakt van geweven vlas, een hernieuwbare vezel, voor een extra element van schoonheid.

Indigo

De diepe tinten van de invallende schemering. Moderne, sportieve materialen in rijke kleuren. IIndigo creëert een onderdompeling in de rustige en verrassende tinten blauw en paars, die de nacht met kleur verrijken. De dominantie van denim geeft dit interieur een moderne en sportieve uitstraling.

Indigo

De bekleding krijgt een frisse en eigentijdse uitstraling door de combinatie van gerecycled, eigentijds textiel met Nordico, een soepel materiaal dat deels gemaakt is van dennenolie. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Denim-decor, een kleurrijke afwerking die voor 50 procent bestaat uit denimvezels afkomstig van gerecyclede jeans.

Ontworpen voor intuïtief gebruik

Het rijden wordt eenvoudiger en intuïtiever gemaakt, dankzij minder ingewikkelde displays en persoonlijk instelbare bedieningselementen.

Centraal display

Centraal display

Het centrale display, met een 12,3-inch tablet, toont bestuurdersinformatie in één oogopslag, inclusief uw favoriete bedieningselementen op één scherm.
Calm view

Calm view

Maak gebruik van 'calm view' om alleen de essentiële bestuurdersinformatie op het centrale display te zien. Schakel over naar 'surround view' voor een weergave van alle details.
Ingebouwde Google-diensten

Ingebouwde Google-diensten

Download uw favoriete apps, zoals Google Assistant, Google Maps en andere, vanuit Google Play op uw auto voor een exclusieve ervaring.

Geavanceerd is de norm

Maak gebruik van geavanceerde rijhulptechnologie en innovatieve veiligheidsvoorzieningen die speciaal zijn ontworpen om zowel uw veiligheid als die van andere weggebruikers te waarborgen.

Park Pilot Assist

Met Park Pilot Assist kan de EX30 zelf sturen, rijden en remmen om zichzelf in te parkeren, inclusief parallel parkeren. Terwijl u de omgeving in de gaten houdt, neemt de auto de controle over. Bovendien kan de auto geschikte parkeerplaatsen detecteren bij snelheden tot 22 km/uur. De beschikbare opties worden weergegeven op het centrale display. Kies een plek en de auto neemt het parkeren van u over.

360°-camera

Met de 360°-camera biedt de EX30 een hoge resolutie bovenaanzicht van de auto door middel van camera's aan alle zijden. Deze weergave verschijnt automatisch op het centrale display wanneer u achteruit rijdt of langzaam een obstakel nadert. U kunt de weergave ook handmatig oproepen en genieten van een gesplitst scherm met zowel een 360° als een 180° perspectief naast elkaar. Schakelen tussen weergaven is niet meer nodig. Of u nu een voor-, achter- of zijaanzicht wilt bekijken, of zelfs uw auto en de wereld eromheen in 3D wilt zien, de camera's bieden u de gewenste weergave.

Open veilig het portier

Bij het openen van het portier houdt de EX30 rekening met veiligheid. Met behulp van achterradars detecteert de auto naderende fietsers en scooters van achteren, en geeft een waarschuwing wanneer iemand in de auto het portier wil openen.

De waarschuwingen worden op twee niveaus gegeven. Allereerst ontvangt u een melding via het centrale display en gaat er een BLIS-lampje branden. Bij dreigend gevaar wordt de waarschuwing versterkt met een alarmsignaal en gaat het BLIS-lampje knipperen.

Pilot Assist

Pilot Assist biedt geavanceerde rijondersteuning op verschillende manieren. Uw auto kan u helpen bij het wisselen van rijstrook, veilig inhalen en rijden langs grote voertuigen. Het past ook uw snelheid aan om de afstand tot het voertuig voor u te behouden, zelfs in fileverkeer. Let wel op, blijf altijd alert. Pilot Assist kan stuurinstructies geven en waarschuwingen geven als u niet reageert, en in het geval van geen reactie kan de auto zelfs tot stilstand komen.

Aanrijding voorkomen

De EX30 is ontworpen met het oog op het voorkomen van aanrijdingen en het minimaliseren van de impact ervan. Het detecteert continu andere voertuigen, voetgangers en fietsers, zowel overdag als 's nachts. Het systeem kan waarschuwingen geven via geluid, visuele signalen en pulserend remmen.

Wanneer er een aanrijding dreigt of wanneer u zich op een kruispunt op de rijbaan van een tegenligger bevindt, kan de auto automatisch remmen. In bepaalde situaties kan het systeem zelfs de controle overnemen om een aanrijding te voorkomen of de impact ervan te verminderen.

Driver Alert systeem

De auto beschikt over een systeem dat de bestuurder kan detecteren wanneer deze afgeleid of slaperig is. Een infraroodsensor op de stuurkolom registreert de bewegingen van de ogen en het hoofd van de bestuurder. Hierbij wordt gelet op de snelheid en frequentie van het knipperen van de ogen. Daarnaast houdt een naar voren gerichte camera de weg in de gaten om onregelmatig rijgedrag op te merken. Een andere sensor houdt het stuur in de gaten.

Door deze verzamelde gegevens kan het systeem bepalen of de bestuurder afgeleid of slaperig is. De auto geeft vervolgens een melding aan de bestuurder om de focus te behouden of om een pauze te nemen wanneer nodig.

Beter en sneller opladen

Slimmer opladen

Slimmer opladen

Zodra het laadniveau van uw auto 20 procent bereikt, ontvangt u automatisch een herinnering om op te laden. Tegelijkertijd biedt uw auto de mogelijkheid om nabijgelegen openbare laadstations op Google Maps weer te geven.

Selecteer eenvoudigweg een laadstation en maak gebruik van de stapsgewijze navigatie om er naartoe te gaan. U ontvangt een geschatte aankomsttijd en het verwachte laadniveau bij aankomst.
Klaar voor snel opladen

Klaar voor snel opladen

Kies de route naar een laadstation en uw auto zal de accu vooraf verwarmen of koelen naar de optimale temperatuur voor het opladen. Dit kan een aanzienlijk verschil maken in de snelheid en efficiëntie waarmee de accu wordt opgeladen bij aankomst.
Opladen naar 80% in 26,5 minuten

Opladen naar 80% in 26,5 minuten

Met openbare snellaadstations kunt u uw EX30 opladen van 10 naar 80 procent in slechts 26,5 minuten. Thuis kunt u gebruikmaken van een Volvo Cars wallbox, waardoor het opladen nog sneller gaat. In vergelijking met een gewoon huishoudelijk stopcontact kunt u uw EX30 tot wel vijf keer sneller opladen. Bovendien kunt u het opladen plannen, starten, stoppen en de voortgang ervan volgen via zowel de wallbox als uw smartphone.

Volvo EX30-app

Geniet van een naadloze gebruikerservaring
De EX30-app speelt een essentiële rol in uw algehele gebruikerservaring. Zelfs voordat u de auto ontvangt, kunt u de app gebruiken om uw EX30 in te stellen en te personaliseren.

Afstandsbediening
Met de app kunt u uw auto op afstand verwarmen of koelen, het opladen regelen, software-updates uitvoeren, uw route plannen en nog veel meer.

Verbeterd door toegepaste technologie

Eenvoudige updates

Eenvoudige updates

Dankzij over-the-air (OTA) updates kunt u uw auto moeiteloos voorzien van de nieuwste software, zonder dat u naar de werkplaats hoeft te gaan of hulp nodig heeft.

Met behulp van de Volvo EX30-app kunt u OTA-updates plannen op het moment dat het u het beste uitkomt. Deze updates worden vervolgens rechtstreeks naar uw auto gestuurd via de cloud.

Met OTA-updates is het tevens eenvoudig om nieuwe en aanvullende softwarefuncties aan uw auto toe te voegen, op elk gewenst moment.
Realtime verbinding met 5G

Realtime verbinding met 5G

Met 5G-connectiviteit kan de EX30 moeiteloos verbinding maken met snelle mobiele netwerken, waardoor realtime communicatie mogelijk is tussen de auto en het netwerk.

Dankzij deze functie kan uw EX30 ook communiceren met externe verkeerssystemen. Zo kan uw auto bijvoorbeeld locatie- en snelheidsinformatie delen met Google, zodat Google Maps een route kan berekenen die verkeersopstoppingen vermijdt, wat resulteert in tijdswinst.

Wanneer 5G niet beschikbaar is, schakelt de auto automatisch over naar andere beschikbare mobiele netwerken.
Snapdragon® Cockpit Platforms

Snapdragon® Cockpit Platforms

Het nieuwste infotainmentsysteem is ontwikkeld met behulp van software van onze eigen technische experts en de Snapdragon Cockpit Platforms van Qualcomm Technologies, Inc.

Dankzij geavanceerde rekenkracht functioneren alle essentiële functies snel, responsief en nauwkeurig. Of het nu gaat om veiligheid, infotainment, accubeheer of displays.

* Wat zich het eerste voordoet.

Volvo Verlengde Garantie

Iedere nieuwe Volvo EX30 heeft standaard twee jaar fabrieksgarantie. Die garantieperiode kunt u met Volvo Verlengde Garantie eenvoudig uitbreiden tot maximaal 5 jaar. Geen onverwachte kosten, snel en vakkundig geholpen, én overdraagbaar aan een nieuwe eigenaar!

Volvo EX30 unboxing

Blijf op de hoogte

Volvo EX30

Volvo EX30

Wat kost een nieuwe Volvo EX30?

De actuele prijs van de Volvo EX30 vindt u op deze pagina. U kunt de EX30 direct bestellen bij Vos Autobedrijven. 

Vanaf welk leasetarief is de Volvo EX30 verkrijgbaar?

De actuele prijs van de Volvo EX30 vindt u op deze pagina

Wat is het maandelijkse leasebedrag van een nieuwe Volvo EX30?

De actuele prijs van de Volvo EX30 vindt u op deze pagina

Wat is de Volvo EX30?

De Volvo EX30 is een automodel van Volvo en is een compacte SUV. De Volvo EX30 heeft een hoge zitpositie, slimme gebruiksvriendelijke technologie en slimme opbergmogelijkheden prachtige details.

Is de EX30 alleen verkrijgbaar als volledig elektrisch voertuig?

Ja, de EX30 is enkel volledig elektrisch verkrijgbaar. Volvo streeft er namelijk naar om vanaf 2030 enkel volledig elektrische auto's te produceren.

Hoe ver kan ik rijden voordat ik de accu van de volledig elektrische EX30 moet opladen?

De Volvo EX30 heeft naar schatting een maximale actieradius van 480 km. De werkelijke actieradius kan variëren afhankelijk van diverse factoren, waaronder rijstijl, buitentemperatuur, weersomstandigheden, wind, topografie en staat van de weg. Bovendien kan het gebruik van elektriciteit voor functies in de auto, zoals verwarming en airconditioning, ook van invloed zijn op de actieradius.

Waar kan ik mijn Volvo EX30 opladen?

Bij snellaadstations met gelijkstroom (DC) is het mogelijk om snel op te laden. U kunt laadstations langs uw route vinden door gebruik te maken van Google Maps op het centrale display of via de Volvo EX30-app. Thuis opladen is ook mogelijk met een Volvo Cars wallbox.

Is de Volvo EX30 voorzien van Apple CarPlay?

Jazeker, de Volvo EX30 is voorzien van Apple CarPlay. Alle specificaties vindt u op deze pagina.

Hoe lang duurt het om mijn Volvo EX30 op te laden?

Voor een zo snel mogelijk oplaadproces raden we aan om tot 80 procent van de capaciteit op te laden. Het opladen tot 80 procent verkort de laadtijden, omdat de laatste 20 procent het langst duurt. Ook is het aan te raden om de accu te preconditioneren voordat u bij een snellaadstation aankomt, zodat het opladen sneller en efficiënter verloopt.

Bij een snellaadstation met 175 kW gelijkstroom kunt u opladen van 10 tot 80 procent in slechts 26,5 minuten.

Indien nodig om uw bestemming te bereiken of het volgende laadstation te halen, kunt u op het centrale display instellen dat u tot 100 procent wilt opladen.

Houd er rekening mee dat de oplaadtijden kunnen variëren en afhankelijk zijn van factoren zoals de buitentemperatuur, de huidige accutemperatuur, oplaadapparatuur, de conditie van de accu, de staat van de auto, enzovoort.

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.

Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken, om gebruikersvoorkeuren op te slaan en voor marketingdoeleinden. Klik op details om te wijzigen welke cookies u wilt toestaan. Door op ‘Alles toestaan’ te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies die omschreven staan in onze cookieverklaring.

Alles toestaan

Details

Onze website maakt gebruik van cookies. Hieronder kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Deze cookies worden gebruikt om de website te kunnen laten draaien en verzamelen nooit persoonsgegevens.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens zodat wij onze website kunnen optimaliseren.

Deze cookies onthouden informatie die van invloed is op het gedrag en de vormgeving van de website, zoals uw taal of regio.

Deze cookies maken het mogelijk om embeds van andere platformen te tonen en worden gebruikt om gepersonaliseerde advertenties te tonen.