Reparatie en schade

Reparatie en schade

Een mankement of schade aan uw Volvo? Dan is vakkundig herstel een eerste vereiste, geheel afgestemd op uw eigen Volvo.

 

Vos Autobedrijven regelt als Erkend Schadeherstelbedrijf de totale reparatie of schade volgens de Volvo normen. Volvo's worden steeds complexer. Dat komt onder meer door de vele veiligheidsvoorzieningen die uw Volvo telt. Voorzieningen, die grotendeels aan het oog onttrokken zijn. Zoals airbags, SIPS (Side Impact Protection System), SIPS-bags, Inflatable Curtains en WHIPS (bescherming tegen een whiplash). Ze zijn opgebouwd uit hoogwaardige Volvo-componenten, die uitsluitend door ervaren Volvo-experts en met behulp van de juiste moderne faciliteiten te repareren zijn.

Onze zorgvuldig opgeleide specialisten kennen uw Volvo en al haar specificaties tot in elk detail. Zij werken als enige met de originele Volvo-onderdelen, de originele montagematerialen en exact volgens de Volvo-voorschriften. Uw Volvo krijgt dan ook gegarandeerd zijn oorspronkelijke veiligheidsniveau terug. 

Tijdens reparatie of schadeherstel herstel vervangend vervoer nodig? Bekijk onze mogelijkheden.

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.