Klantervaringen

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we zijn hier graag eerlijk over. Op Google kunt u in de onafhankelijke en persoonlijke reviews lezen wat de klantervaringen zijn van anderen.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze diensten? Laat (ons en) anderen dan weten hoe u dit ervaren heeft door zelf een review achter te laten bij Google Reviews.

Selecteer hieronder de locatie waarvan u klantervaringen wilt lezen of waarbij u zelf een beoordeling wilt achterlaten.

Belang van winterbanden

Het belang van winterbanden

Tijd voor de bandenwissel

Na de geweldige zomer van dit jaar, breken er binnenkort weer andere tijden aan. Lagere temperaturen, meer neerslag, verraderlijke wegen, dus hoog tijd voor de grip van winterbanden. Aangezien deze wisselperiode altijd voor veel extra drukte in onze werkplaats zorgt, adviseren we u nu direct even een afspraak te maken. Natuurlijk kunnen we de bandenwissel van uw Volvo ook combineren met de jaarlijkse onderhoudsbeurt

Waarom winterbanden?

Bekijk deze film en u weet waarom alleen een winterband een echte winter-band is!

Bekijk hier onze winterbanden test.

Herfst en winter vragen om de veiligheid van winterbanden. Maar dan wel de juiste voor Volvo!

Winterbanden zijn ontworpen voor een optimale grip bij temperaturen onder 7°C. Door de rubbersamenstelling in combinatie met het profiel zorgen winterbanden voor meer grip op glad wegdek en een effectievere afvoer van sneeuw en water. Met de keuze van de juiste band voor dit seizoen, bent u verzekerd van een zo kort mogelijke remweg. Redenen genoeg om snel een afspraak te maken.

Wat zou u zeggen van een set nieuwe winterwielen? Voor de uitstraling van een complete make-over!

U denkt er misschien niet meteen aan, maar een set nieuwe velgen geeft uw Volvo een geheel nieuwe uitstraling! Om goed te zien welke set u het best vindt passen, heten we u van harte welkom in onze showroom. Graag en vrijblijvend natuurlijk, laten we u de voor úw Volvo in aanmerking komende velgen zien. U zult aangenaam verrast zijn!

 

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.