Vos Autobedrijven verandert de wijze van solliciteren

Vos Autobedrijven verandert de wijze van solliciteren

Vos Autobedrijven verandert de wijze van solliciteren.

Vos is een echt familiebedrijf, er heerst een informele, professionele sfeer en de klant staat hier centraal.

Medewerker en sollicitant staat centraal
Net als de klanten, staan ook de medewerkers en de sollicitant voor Vos centraal. “Onze medewerkers zijn onze visitekaartjes naar de klanten. Dus het is belangrijk dat je er voor hen bent en naar hen luistert. Zij hebben namelijk de contacten met de klanten en weten precies wat zij willen en nodig hebben.”

Nieuwe manier van solliciteren
Personeel is momenteel schaars. Bij elk (auto)bedrijf staan meerdere vacatures langdurig open. Dus, naast het centraal stellen van onze klanten en medewerkers, doen wij dit ook bij de sollicitanten. Wie heeft er tegenwoordig nog zin in het schrijven van motivatiebrieven, het doorlopen van meerdere selectierondes, etc.? Vos doet hier niet meer aan mee! Zie je een interessante vacature van Vos voorbijkomen? Bel dan Tamara Vos en je wordt snel uitgenodigd in één van de vier vestigingen voor een kopje koffie of thee. Je maakt kennis met elkaar, het bedrijf wordt aan je voorgesteld en natuurlijk vertel je ook het een en ander over jezelf. Aan het eind van het gesprek weet je direct of jullie met elkaar verder gaan. Lekkere korte lijnen, snel en gemakkelijk!

Startbonus voor medewerkers en een attentie voor het aanbrengen van een medewerker
Ken je een gecertificeerde Automonteur? Stel hem dan aan Vos voor en wanneer hij/zij in dienst komt dan ontvang je 50% korting op jouw eerstvolgende onderhoudsbeurt!

Ben je zelf die gewilde automonteur? Drink dan snel een kop koffie met Tamara. Kies je er vervolgens voor om te werken voor een premium merk in een informele, maar professionele sfeer? Dan wordt dat beloond met een startbonus van € 2.000,- !*
* Vraag naar de voorwaarden.

Openstaande vacatures
Vos Autobedrijven zoekt momenteel meerdere 1e Automonteurs voor de vestigingen Veghel en Oss. Voor de vestiging Oss zoeken ze ook een Service Adviseur met minimaal 5 jaar ervaring. Je leest alles hier over de vacatures.

Contact voor solliciteren
Wil je werken bij Vos Autobedrijven? Bel dan naar  0418 - 51 51 72 en vraag naar Tamara Vos.

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.