U bent van harte welkom

U bent van harte welkom

Update Corona-maatregelen n.a.v. persconferentie 14-01-2021

Naar aanleiding van de persconferentie op 14 januari 2022 gelden er bij alle vestigingen van Vos Autobedrijven nieuwe maatregelen met betrekking tot het coronavirus. De gezondheid van onze klanten en medewerkers staat altijd voorop en we volgens het advies van het RIVM nauwlettend op.

Vanaf 15-01-2021 kunt u weer gewoon bij ons binnenlopen. Tot 17:00 bent u van harte welkom in de showroom, mits u natuurlijk uw mondkapje opzet. Desalniettemin is het ook mogelijk om een afspraak te maken met één van onze collega's. Wij staan altijd voor u klaar en hopen u ondanks de nog geldende beperkingen toch het vertrouwde Vos-gevoel te kunnen geven.

Op zoek naar een (nieuwe) auto?

Heeft u interesse in een nieuwe of tweedehands auto? U kunt een afspraak inplannen bij een van onze showrooms. Ook is het mogelijk om onze verkoopadviseurs telefonisch, via e-mail of een videoafspraak te spreken. U kunt uw voorkeur in het afspraakformulier vermelden bij ‘Specifieke vraag en/of opmerking’. Bovendien kunnen wij u altijd extra beeld- en videomateriaal sturen, mocht u interesse hebben in een specifieke auto.

Werkplaatsafspraken

Alle werkplaatsafspraken gaan gewoon door en u kunt nog steeds een nieuwe afspraak inplannen. Afleveren en ophalen is altijd mogelijk geweest en dit blijft dus onveranderd.

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.