Erkend Duurzaam certificaat opnieuw verlengd
29-10-2021

Erkend Duurzaam certificaat opnieuw verlengd

Erkend Duurzaam Certificaat opnieuw verlengd

Onlangs is er opnieuw een audit door het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM) afgenomen bij Vos Autobedrijven voor het Erkend Duurzaam Certificaat. Al sinds 2011 mogen wij ons een officieel Erkend Duurzaam autobedrijf noemen. Ook nu is het certificaat opnieuw verlengd bij elke van onze vestigingen!

Erkend Duurzaam is hét duurzaamheidskeurmerk van de mobiliteitsbranche. Er wordt onder andere getoetst op thema’s als personeelsbeleid, CO²-footprint, energiegebruik en bedrijfsprocessen. Bij Vos Autobedrijven gaan wij hier erg serieus mee om. Zo zorgen wij er onder andere voor dat er voldoende aandacht voor het welzijn onze medewerkers is, zij goede arbeidsomstandigheden met toekomstperspectief hebben en bieden wij ze kansen om te groeien. Daarnaast zorgen wij voor een milieuvriendelijke manier van afvalstoffen verwerken en toetsen wij onze leveranciers op duurzaamheid.

Als autobedrijf gaat het natuurlijk ook om het aanbieden van duurzame mobiliteit. De vraag naar auto’s met een lage CO²-uitstoot en een laag brandstofverbruik neemt steeds verder toe. Wij zijn dan ook de aangewezen partij om onze klanten daarover te informeren en verzorgen. Wij zijn er trots op om bij te kunnen dragen aan een duurzamere wereld.

Het certificaat Erkend Duurzaam maakt deel uit van het branche brede duurzaamheidsprogramma van RAI Vereniging, BOVAG, FOCWA Schadeherstel en STIBA dat wordt uitgevoerd door IvDM (Instituut voor Duurzame Mobiliteit).

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.