Over ons

Over ons

Vos Volvo

Al meer dan 75 jaar zijn wij uw persoonlijke Volvo dealer en een echt familiebedrijf. Onze vestigingen zijn te vinden in Zaltbommel, Gorinchem, Veghel en Oss.

Bij ons komt “eerst de mens en dan de auto”. Wij kiezen voor een persoonlijke benadering, zien u graag tevreden en hebben hart voor de zaak.

Moving Together is ons motto, dit vertaalt zich naar “samen bewegen richting de toekomst”. Wij ontwikkelen ons zowel met onze medewerkers als met onze klanten graag richting de toekomst.

Vos Volvo
MVO

MVO

Erkend Duurzaam betekent voor ons dat wij maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering. Wij houden rekening met onze producten, onderdelen en natuurlijk ook onze auto’s van Volvo:

  • Verkoop van stille en zuinige banden.
  • Duurzame materialen in de werkplaats.
  • Milieuvriendelijke afvoer van gebruikte banden, smeermiddelen en andere onbruikbare materialen.
  • Zuinig in omgang met energie.
  • Duurzame mobiliteit.

Een echt familiebedrijf

Vos Autobedrijven is in 1946 opgericht door Rien Vos en in 1968 zijn wij Volvo dealer geworden.
Het bedrijf is nu in handen van twee zonen; Hans Vos en Adrie Vos. Ook de derde generatie is al werkzaam binnen het bedrijf; Tamara Vos-Bainbridge.

Hans Vos

Hans Vos

DGA
Adrie Vos

Adrie Vos

DGA
Tamara Vos-Bainbridge

Tamara Vos-Bainbridge

Adjunct Directeur
Alexander Vos

Alexander Vos

Aftersales manager

Werknemers waar we trots op zijn

We zijn erg trots op onze medewerkers, want een goed bedrijf kan alleen bestaan door goed personeel. Onze medewerkers zijn daarom erg belangrijk. Voor ons én ons bedrijf. 

Vacatures

Werken bij Vos Autobedrijven is uitdagend, belonend en kansgericht. Is dat wat je zoekt in een baan en ben jij dé nieuwe aanwinst voor ons dynamische team? Bekijk dan de vacatures en hopelijk zien we elkaar snel in een van onze vestigingen.

Volvo Clubbonus

Volvo en de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond zijn al partner sinds 1994, waarbij Volvo zich al meer dan 25 jaar richt op talentontwikkeling binnen de Nederlandse hockeysport. Vos Autobedrijven onderstreept dit met de Volvo Clubbonus. Hockeyverenigingen ontvangen een bonus van €1.000 bij aankoop of lease van een nieuwe Volvo door een lid of ouder/verzorger. Dit geldt ook voor een Care by Volvo abonnement. Bij de aanschaf van een Volvo Selekt occasion ontvangt de club een bonus van €500.

Benieuwd wat onze klanten van ons vinden?

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we zijn hier graag eerlijk over. Op Google kunt u in de onafhankelijke en persoonlijke reviews lezen wat de klantervaringen zijn van anderen. Heeft u al gebruik gemaakt van onze diensten? Laat (ons en) anderen dan weten hoe u dit ervaren heeft door zelf een review achter te laten bij Google Reviews.

Meer van Vos Autobedrijven

Vos Veen Occasions

Vos Veen Occasions

Autobedrijf Vos in Veen maakt als dochteronderneming deel uit van de Vos groep. Vos Autobedrijven begon 75 jaar geleden in Veen op de huidige locatie.
Tamoil Zaltbommel

Tamoil Zaltbommel

Bij Tamoil Zaltbommel kunt u terecht voor een breed assortiment aan brandstoffen. Zo kunt u er verschillende soorten benzine (zoals Euro 95 loodvrij)…
Wasstraat Zaltbommel

Wasstraat Zaltbommel

Naast ons pand in Zaltbommel vindt u Vos Tamoil, met daarbij onze vernieuwde wasstraat.

Laatste nieuws

Nieuwe namen voor de volledig elektrische XC40 en C40

Nieuwe namen voor de volledig elektrische XC40 en C40

Volvo Cars stroomlijnt en standaardiseert zijn modelnamen voor volledig elektrische auto's, in lijn met zijn transformatie om in 2030 een volledig elektrische autofabrikant te zijn.
Volvo Essential Editions en Black Editions nu met extra voordeel

Volvo Essential Editions en Black Editions nu met extra voordeel

Profiteer van tijdelijk extra voordeel met onze Essential Editions of exclusieve en gedurfde Black Edition modellen.

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.