Klantervaringen

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we zijn hier graag eerlijk over. Op Google kunt u in de onafhankelijke en persoonlijke reviews lezen wat de klantervaringen zijn van anderen.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze diensten? Laat (ons en) anderen dan weten hoe u dit ervaren heeft door zelf een review achter te laten bij Google Reviews.

Selecteer hieronder de locatie waarvan u klantervaringen wilt lezen of waarbij u zelf een beoordeling wilt achterlaten.

Over ons

Over ons

Vos Volvo

Al meer dan 75 jaar zijn wij uw persoonlijke Volvo dealer en een echt familiebedrijf. Onze vestigingen zijn te vinden in Zaltbommel, Gorinchem, Veghel en Oss.

Bij ons komt “eerst de mens en dan de auto”. Wij kiezen voor een persoonlijke benadering, zien u graag tevreden en hebben hart voor de zaak.

Moving Together is ons motto, dit vertaalt zich naar “samen bewegen richting de toekomst”. Wij ontwikkelen ons zowel met onze medewerkers als met onze klanten graag richting de toekomst.

Vos Volvo
MVO

MVO

Erkend Duurzaam betekent voor ons dat wij maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering. Wij houden rekening met onze producten, onderdelen en natuurlijk ook onze auto’s van Volvo:

  • Verkoop van stille en zuinige banden.
  • Duurzame materialen in de werkplaats.
  • Milieuvriendelijke afvoer van gebruikte banden, smeermiddelen en andere onbruikbare materialen.
  • Zuinig in omgang met energie.
  • Duurzame mobiliteit.

Een echt familiebedrijf

Vos Autobedrijven is in 1946 opgericht door Rien Vos en in 1968 zijn wij Volvo dealer geworden.
Het bedrijf is nu in handen van twee zonen; Hans Vos en Adrie Vos. Ook de derde generatie is al werkzaam binnen het bedrijf; Tamara Vos-Bainbridge.

Hans Vos

Hans Vos

DGA
Adrie Vos

Adrie Vos

DGA
Tamara Vos-Bainbridge

Tamara Vos-Bainbridge

HR-manager / Directielid
Alexander Vos

Alexander Vos

Aftersales manager

Werknemers waar we trots op zijn

We zijn erg trots op onze medewerkers, want een goed bedrijf kan alleen bestaan door goed personeel. Onze medewerkers zijn daarom erg belangrijk. Voor ons én ons bedrijf. 

Vacatures

Werken bij Vos Autobedrijven is uitdagend, belonend en kansgericht. Is dat wat je zoekt in een baan en ben jij dé nieuwe aanwinst voor ons dynamische team? Bekijk dan de vacatures en hopelijk zien we elkaar snel in een van onze vestigingen.

Benieuwd wat onze klanten van ons vinden?

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we zijn hier graag eerlijk over. Op Google kunt u in de onafhankelijke en persoonlijke reviews lezen wat de klantervaringen zijn van anderen. Heeft u al gebruik gemaakt van onze diensten? Laat (ons en) anderen dan weten hoe u dit ervaren heeft door zelf een review achter te laten bij Google Reviews.

Meer van Vos Autobedrijven

Vos Veen Occasions

Vos Veen Occasions

Autobedrijf Vos in Veen maakt als dochteronderneming deel uit van de Vos groep. Vos Autobedrijven begon 75 jaar geleden in Veen op de huidige locatie.
Tamoil Zaltbommel

Tamoil Zaltbommel

Bij Tamoil Zaltbommel kunt u terecht voor een breed assortiment aan brandstoffen. Zo kunt u er verschillende soorten benzine (zoals Euro 95 loodvrij)…
Wasstraat Zaltbommel

Wasstraat Zaltbommel

Naast ons pand in Zaltbommel vindt u Vos Tamoil, met daarbij onze vernieuwde wasstraat.

Laatste nieuws

Terugblik op een succesvolle Valentijnsactie met Kiwanis Oss

Terugblik op een succesvolle Valentijnsactie met Kiwanis Oss

Ontdek het succes van de Valentijnsactie van Kiwanis Oss, waarbij een recordbedrag is opgehaald voor goede doelen. Lees meer over onze betrokkenheid bij deze actie.
Volvo XC40 Recharge Occasion Actie

Volvo XC40 Recharge Occasion Actie

Tot en met zaterdag 10 juni kunt u profiteren van onze XC40 Recharge Occasion Actie! Koop nu een XC40 occasion en ontvang extra veel voordelen.

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.