Klantervaringen

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we zijn hier graag eerlijk over. Op Google kunt u in de onafhankelijke en persoonlijke reviews lezen wat de klantervaringen zijn van anderen.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze diensten? Laat (ons en) anderen dan weten hoe u dit ervaren heeft door zelf een review achter te laten bij Google Reviews.

Selecteer hieronder de locatie waarvan u klantervaringen wilt lezen of waarbij u zelf een beoordeling wilt achterlaten.

Afspraak maken

Afspraak inplannen

Onderhoud

Onderhoud

Maak een afspraak bij een van onze werkplaatsen voor onderhoud of een reparatie aan uw Volvo. Bij onze Volvo specialisten is uw auto altijd in goede handen.
Showroom

Showroom

Bij ons komt altijd eerst de mens, dan de auto. We willen namelijk graag weten welke Volvo bij ú past. Kom langs in een van onze showrooms en laat u adviseren door experts.
Proefrit

Proefrit

Met een proefrit weet u of de Volvo die u op het oog heeft ook echt bij u past. Maak daarom vrijblijvend een afspraak voor een proefrit. Onze Volvo adviseurs kunnen u dan direct alle details laten zien zodat u een volledige ervaring krijgt.

Persoonlijk contact

Met welke locatie wilt u contact opnemen?

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.