Waarom BOVAG garantie?

Waarom BOVAG Garantie

Wat is BOVAG Garantie?

Bij Vos Autobedrijven krijg je standaard BOVAG Garantie. Dat betekent dat je altijd garantie krijgt bij de aanschaf van een occasion bij Vos Autobedrijven en de kilometerstanden betrouwbaar zijn.

12 maanden garantie

Met onze BOVAG Garantie weet u dat de aankoop van een occasion betrouwbaar is. U krijgt namelijk 12 maanden garantie op onder meer verborgen gebreken aan de auto en onderdelen. Dit wil zeggen dat uw tweedehands auto kosteloos wordt hersteld als zich gebreken voordoen die op het moment van de koopovereenkomst niet waarneembaar waren. Hiertoe behoren ook de gebreken die tijdens normaal weggebruik zijn ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan een motorstoring, een defecte airco of een accu met onvoldoende capaciteit. Let er wel op dat het echt om een gebrek moet gaan. Banden, ruiten, onderhoudsbeurten en niet-fabrieksoriginele accessoires zijn uitgesloten van de garantie.

Betrouwbare kilometerstand

Bij een eerlijk bedrijf is het vanzelfsprekend, maar door de BOVAG Garantie weet u het zeker: alle kilometerstanden van onze occasions zijn betrouwbaar. Tweedehands Volvo's die bij ons worden verkocht, hebben met de BOVAG Garantie altijd een betrouwbare kilometerstand.

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.