Volvo V60 Essential Edition

Volvo V60 Essential Edition

De Volvo V60 biedt alle ruimte voor een actief leven. Geniet van perfect geluid in uw Volvo V60 en zit comfortabel dankzij volop beenruimte. En met ingebouwde Google-diensten. De V60 is meer dan klaar voor uw actieve leven.

Nieuw en aantrekkelijk geprijsd

De Volvo V60 mild hybrid is nu tijdelijk extra aantrekkelijk geprijsd en leverbaar vanaf € 44.995. Voorzien van 17" lichtmetalen velgen, Vapour Grey metallic lak, Google infotainment, Park Assist voor en achter en een Park Assist camera achter.

Zuinig rijden

De Volvo V60 B3 mild hybrid is voorzien van een benzinemotor (120kW/163pk) én een elektromotor. De energie die gewonnen wordt bij het afremmen wordt weer gebruikt bij het accelereren. Hierdoor heeft u een soepelere rijervaring en lager verbruik.

Google infotainment

Het Google infotainment van deze V60 bevat Google Maps als navigatiesysteem, Google apps, Google Assistent, Over The Air updates en vier jaar onbeperkt dataverkeer. Deze uitvoering is standaard voorzien van Apple Carplay.

Essential Edition

Kies voor minder uitstoot

Kies voor minder uitstoot

De 48V-accu en de geïntegreerde startgenerator ondersteunen de verbrandingsmotor en verminderen zo de uitstoot. De accu laadt zichzelf op door remenergie terug te winnen.
Ervaar het vakmanschap

Ervaar het vakmanschap

Elk detail telt. Innovatie en hoogwaardige materialen, die zorgen voor een superieur interieurdesign.
Google ingebouwd

Google ingebouwd

Een rijervaring die intuïtiever en persoonlijker is dan ooit. Dankzij ingebouwde Google services in uw Volvo sluiten uw leven en uw auto naadloos op elkaar aan.

Geeft rijden een nieuwe definitie

  • Vanaf prijs / consumenten adviesprijs € 46.695,-
  • Leaseprijs per maand vanaf € 649,-

V60 Essential Edition in beeld

Volvo Verlengde Garantie

Iedere nieuwe V60 heeft standaard twee jaar fabrieksgarantie. Die garantieperiode kunt u met Volvo Verlengde Garantie eenvoudig uitbreiden tot maximaal 5 jaar. Geen onverwachte kosten, snel en vakkundig geholpen, én overdraagbaar aan een nieuwe eigenaar!

Vraag uw proefrit aan

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Vos Autobedrijven mag mij e-mails sturen met informatie, acties en overige mededelingen
Let op: De afspraak is pas definitief nadat u een bevestiging van ons heeft ontvangen.

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.

 

tion": "De Volvo V60 biedt alle ruimte voor een actief leven. Geniet van perfect geluid in uw Volvo V60 en zit comfortabel dankzij volop beenruimte. En met ingebouwde Google-diensten. De V60 is meer dan klaar voor uw actieve leven.", "brand": { "@type": "Brand", "name": "Volvo" }, "offers": { "@type": "AggregateOffer", "priceCurrency": "EUR", "lowPrice": "46295.00", "highPrice": "55995.00", "url": "https://www.vosautobedrijven.nl/volvo-modellen/volvo-v/volvo-v60-essential-edition/", "offerCount": "2" } }