Volvo V60 Cross Country

Volvo V60 Cross Country

Overal op voorbereid
De Volvo V60 Cross Country is nu leverbaar als B5 AWD Cross Country Pro. Deze 205pk sterke Cross Country is een auto die gemaakt is om zelfverzekerd het avontuur tegemoet te rijden. Met een verhoogd onderstel, standaard all-wheel drive en een robuust uiterlijk staat niets u in de weg. Unieke design elementen benadrukken het ruige karakter van de auto. Dit is de Volvo voor mensen die zich graag buiten de gebaande paden begeven.

Deze AWD vierwielaandrijving zorgt voor een optimale wegligging. Om deze optimale wegligging te verkrijgen, wordt de aandrijfkracht automatisch verdeeld over de wielen met de beste grip. Het systeem berekent voortdurend het koppel dat op de achterwielen moet worden overgebracht en kan tot vijftig procent van het totale motorkoppel naar de achterwielen sturen. De vierwielaandrijving werkt ook stabiliserend bij hogere snelheden. Bij normaal rijden worden de voorwielen naar verhouding iets sterker aangedreven dan de achterwielen. Bij stilstand is de vierwielaandrijving altijd ingeschakeld om bij het optrekken maximale tractie mogelijk te maken. De eigenschappen van de vierwielaandrijving wisselen, al naar gelang de gekozen rijmodus.

De voordelen van een Mild Hybrid zijn:

  • Naadloos en snel starten zonder onderbreking of geluid van startmotor
  • Lichtere bediening van de transmissie en voorbereid op toekomstige functies
  • Verbeterde rijeigenschappen met soepeler, krachtiger en responsievere motor
  • Verbeterde schakelkarakteristiek en schakelwisselingen
  • Lager brandstofverbruik

De eerste indruk telt

Interieur

Interieur

Innovatief ontworpen voor een uitermate prettige rijbeleving en intuïtieve bediening.
Exterieur

Exterieur

Het eerste wat u ziet en waar u in gezien wordt. Het exterieur van uw auto moet bij u passen.

Geef rijden een nieuwe definitie

  • Vanaf prijs / consumenten adviesprijs € 69.395,-
  • Leaseprijs per maand vanaf € 959,-

V60 Cross Country in beeld

Volvo Verlengde Garantie

Iedere nieuwe V60 Cross Country heeft standaard twee jaar fabrieksgarantie. Die garantieperiode kunt u met Volvo Verlengde Garantie eenvoudig uitbreiden tot maximaal 5 jaar. Geen onverwachte kosten, snel en vakkundig geholpen, én overdraagbaar aan een nieuwe eigenaar!

Blijf op de hoogte

Volvo V60 Cross Country

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.