V90 Cross Country

V90 Cross Country

Overal op voorbereid
De Volvo V60 Cross Country is nu leverbaar als B5 AWD Cross Country Pro. Deze 205pk sterke Cross Country is een auto die gemaakt is om zelfverzekerd het avontuur tegemoet te rijden. Met een verhoogd onderstel, standaard all-wheel drive en een robuust uiterlijk staat niets u in de weg. Unieke design elementen benadrukken het ruige karakter van de auto. Dit is de Volvo voor mensen die zich graag buiten de gebaande paden begeven.

Rust, ruimte, natuurlijke materialen en Scandinavisch vakmanschap komen samen in de nieuwe Volvo V90 Cross Country en helpen u de hectiek van de dag achter u te laten. Zo kunt u een vanzelfsprekende keuze maken voor dingen die écht belangrijk zijn.

Het avontuur wacht op u!

De Volvo V90 Cross Country is leverbaar in een in een B5 en een B6 Mild Hybrid motor. Met de zeer complete Cross Country Pro uitvoering beschikt u altijd over Intellisafe surround, Keyless Drive, 19”5-dubbel spaaks wielen en de kenmerkende Cross Country exterieurelementen:

  • Exterieurpanelen (dorpels, wielkastverbreders, voor- en achterbumper) in Charcoal uitgevoerd (achterbumper met Cross Country weergave)
  • High Gloss Black raamomlijsting
  • High Gloss black grille met verticale lamellen chromen punten en chroom omranding
  • Skid plate voor en achter in silver
  • Buitenspiegels V90 Cross Country in grotere uitvoering

Voorbij de horizon
'Hill descent control' en 'all-wheel drive' zorgen ervoor dat je zelfs in de zwaarste omstandigheden de controle houdt. Dankzij de vijf verschillende drive modes - Comfort, Eco, Dynamic, Off-Road en Individual - kunt u uw rijervaring met een druk op de knop aanpassen. Met de Individual mode heeft u bovendien de mogelijkheid om de instellingen helemaal aan uw persoonlijke wensen aan te passen.

Semi-autonoom rijden
De Volvo V90 Cross Country wordt standaard geleverd met IntelliSafe Assist. Waarbij Adaptieve Cruise Control, Distance Alert en de geavanceerde semi-autonome rijmodus Pilot Assist zijn inbegrepen. Hiermee bestuurt de auto zichzelf en volgt hij keurig de wegmarkeringen tot snelheden van zo’n 130 km/uur, zonder dat hij een andere auto hoeft te volgen. Pilot Assist is een volgende stap op weg naar een volledig zelfrijdende auto – een van de belangrijkste Volvo-innovaties voor de toekomst.

De eerste indruk telt

Interieur

Interieur

Innovatief ontworpen voor een uitermate prettige rijbeleving en intuïtieve bediening.
Exterieur

Exterieur

Het eerste wat u ziet en waar u in gezien wordt. Het exterieur van uw auto moet bij u passen.

Geef rijden een nieuwe definitie

  • Vanaf prijs / consumenten adviesprijs € 74.995,-
  • Leaseprijs per maand vanaf € 799,-

V90 Cross Country in beeld

Blijf op de hoogte

V90 Cross Country

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.