Volvo XC60 | Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over de Volvo XC60

Op deze pagina vindt u alle veelgestelde vragen over de Volvo XC60. Staat het antwoord op uw vraag hier niet tussen? Dan beantwoorden wij hem graag via een andere weg.

Volvo XC60

Wat kost een nieuwe Volvo XC60?

De actuele prijs voor de Volvo XC60 vindt u op deze pagina. De XC60 kunt u bestellen bij Vos Autobedrijven.

Vanaf welk leasetarief is de Volvo XC60 verkrijgbaar?

De actuele leaseprijs voor de Volvo XC60 vindt u op deze pagina.

Wat is de Volvo XC60?

De Volvo XC60 is een automodel van Volvo en is een compacte SUV. De XC60 heeft een krachtige uitstraling door de scherpe lijnen van de carrosserie. De Led-koplampen zijn een eyecatcher.  

In welke motoren is de Volvo XC60 leverbaar?

De Volvo XC60 is leverbaar met een B4 en B5 Mild Hybrid (benzine) motor en de Recharge T6 en T8 Plug in Hybrid.

In welke uitvoeringen is de Volvo XC60 leverbaar?

De nieuwe Volvo XC60 is leverbaar als Momentum, Business Pro, R-Design, Inscription en Polestar Engineered uitvoering. Deze kunt u bestellen bij Vos Autobedrijven.

Wat is de Volvo XC60 Mild hybrid?

De Volvo XC60 Mild hybrid heeft een benzine motor en een 48V accu. Energie, gegenereerd tijdens het remmen, wordt opgeslagen in de accu. Dit beperkt emissies en verlaagt het brandstofverbruik.

Is de Volvo XC60 te bestellen als diesel?

Nee, de Volvo XC60 is niet te bestellen als diesel.

Heeft de nieuwe Volvo XC60 een dieselmotor?

Nee, de nieuwe Volvo XC60 heeft geen dieselmotor.

Wat is de Volvo XC60 Recharge?

Volvo Recharge is de nieuwe serie volledig elektrische en plug-in hybride modellen. De Volvo XC60 Recharge is leverbaar met een T6 en T8 Plug-in Hybrid motor.

Wat is de Volvo XC60 Momentum?

Het design van de XC60 is geraffineerd en verfijnd met LED koplampen met verlichting in de unieke kenmerkende T-vorm. Deze heeft een 9-inch Sensus touchscreen en digitaal instrumentenpaneel.

Wat is de Volvo XC60 Business Pro?

De nieuwe XC60 Business Pro is standaard voorzien van IntelliSafe Assist en IntelliSafe Surround. Naast de LED koplampen behoren nu ook LED mistlampen aan de voorzijde tot het geraffineerde exterieur design.

Wat is de Volvo XC60 R-Design?

De XC60 R-Design heeft glossy zwarte details aan de buitenkant, een stoer lichtmetalen velgontwerp en geïntegreerde uitlaatpijpen. De Contour stoelen bekleed met geperforeerd Nappa leer/Nubuck textiel bieden exceptionele ondersteuning.

Wat is de Volvo XC60 Inscription?

De XC60 Inscription is heeft een deels chromen afwerking in de grille en  bij de ramen aan de zijkant. De zachte lederen bekleding zorgt voor een luxe ambiance.

Wat is de Volvo XC60 Polestar Engineered?

Met de krachtige plug-in hybride aandrijftechnologie, geoptimaliseerde motorsoftware en een aangepast chassis, is de XC60 Polestar Engineered de dynamische Zweedse SUV die efficiëntie met een geëlektrificeerde rijbeleving combineert.

Overige veelgestelde vragen

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.