Volvo EX30 | Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over de Volvo EX30

Op deze pagina vindt u alle veelgestelde vragen over de Volvo EX30. Staat het antwoord op uw vraag hier niet tussen? Dan beantwoorden wij hem graag via een andere weg.

Volvo EX30

Wat kost een nieuwe Volvo EX30?

De actuele prijs van de Volvo EX30 vindt u op deze pagina. U kunt de EX30 direct bestellen bij Vos Autobedrijven. 

Vanaf welk leasetarief is de Volvo EX30 verkrijgbaar?

De actuele prijs van de Volvo EX30 vindt u op deze pagina

Wat is het maandelijkse leasebedrag van een nieuwe Volvo EX30?

De actuele prijs van de Volvo EX30 vindt u op deze pagina

Wat is de Volvo EX30?

De Volvo EX30 is een automodel van Volvo en is een compacte SUV. De Volvo EX30 heeft een hoge zitpositie, slimme gebruiksvriendelijke technologie en slimme opbergmogelijkheden prachtige details.

Is de EX30 alleen verkrijgbaar als volledig elektrisch voertuig?

Ja, de EX30 is enkel volledig elektrisch verkrijgbaar. Volvo streeft er namelijk naar om vanaf 2030 enkel volledig elektrische auto's te produceren.

Hoe ver kan ik rijden voordat ik de accu van de volledig elektrische EX30 moet opladen?

De Volvo EX30 heeft naar schatting een maximale actieradius van 480 km. De werkelijke actieradius kan variëren afhankelijk van diverse factoren, waaronder rijstijl, buitentemperatuur, weersomstandigheden, wind, topografie en staat van de weg. Bovendien kan het gebruik van elektriciteit voor functies in de auto, zoals verwarming en airconditioning, ook van invloed zijn op de actieradius.

Waar kan ik mijn Volvo EX30 opladen?

Bij snellaadstations met gelijkstroom (DC) is het mogelijk om snel op te laden. U kunt laadstations langs uw route vinden door gebruik te maken van Google Maps op het centrale display of via de Volvo EX30-app. Thuis opladen is ook mogelijk met een Volvo Cars wallbox.

Is de Volvo EX30 voorzien van Apple CarPlay?

Jazeker, de Volvo EX30 is voorzien van Apple CarPlay. Alle specificaties vindt u op deze pagina.

Hoe lang duurt het om mijn Volvo EX30 op te laden?

Voor een zo snel mogelijk oplaadproces raden we aan om tot 80 procent van de capaciteit op te laden. Het opladen tot 80 procent verkort de laadtijden, omdat de laatste 20 procent het langst duurt. Ook is het aan te raden om de accu te preconditioneren voordat u bij een snellaadstation aankomt, zodat het opladen sneller en efficiënter verloopt.

Bij een snellaadstation met 175 kW gelijkstroom kunt u opladen van 10 tot 80 procent in slechts 26,5 minuten.

Indien nodig om uw bestemming te bereiken of het volgende laadstation te halen, kunt u op het centrale display instellen dat u tot 100 procent wilt opladen.

Houd er rekening mee dat de oplaadtijden kunnen variëren en afhankelijk zijn van factoren zoals de buitentemperatuur, de huidige accutemperatuur, oplaadapparatuur, de conditie van de accu, de staat van de auto, enzovoort.

Overige veelgestelde vragen

Volvo EX30

Volvo EX30

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.