Klantervaringen

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we zijn hier graag eerlijk over. Op Google kunt u in de onafhankelijke en persoonlijke reviews lezen wat de klantervaringen zijn van anderen.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze diensten? Laat (ons en) anderen dan weten hoe u dit ervaren heeft door zelf een review achter te laten bij Google Reviews.

Selecteer hieronder de locatie waarvan u klantervaringen wilt lezen of waarbij u zelf een beoordeling wilt achterlaten.

Volvo V90 | Veelgestelde vragen

Volvo V90

Vanaf welke prijs is de Volvo V90 verkrijgbaar?

De actuele prijs voor de Volvo V90 vindt u op deze pagina. De V90 kunt u bestellen bij Vos Autobedrijven.

Vanaf welk leasetarief is de Volvo V90 verkrijgbaar?

De actuele leaseprijs voor de Volvo V90 vindt u op deze pagina.

Wat is de Volvo V90?

De Volvo V90 is een automodel van Volvo en is een Station. Met de nieuwe facelift geniet u van eenvoudige, natuurlijke details, samengeweven met evenwicht en precisie.

In welke motoren is de Volvo V90 leverbaar?

De Volvo V90 is leverbaar met een Mild Hybrid (benzine) motor en de Recharge Plug-in Hybrid motor. Deze is niet meer te bestellen als diesel motor.

In welke uitvoeringen is de Volvo V90 leverbaar?

De nieuwe Volvo V90 is leverbaar als Business Pro, R-Design en Inscription uitvoering. Deze kunt u bestellen bij Vos Autobedrijven.

Wat is de Volvo V90 Mild hybrid?

De Volvo V90 Mild hybrid heeft een benzine motor en een 48V accu. Energie die is gegenereerd tijdens het remmen wordt opgeslagen in de accu. Dit beperkt emissies en verlaagt het brandstofverbruik.

Is de Volvo V90 te bestellen als diesel?

Nee, de nieuwe Volvo V90 is niet te bestellen als diesel.

Heeft de nieuwe Volvo V90 een dieselmotor?

Nee, de nieuwe Volvo V90 is een Volvo zonder Dieselmotor.

Wat is de Volvo V90 Recharge?

De Volvo V90 Recharge is een nieuwe geavanceerde plug-in hybride motor. De nieuwe Volvo V90 is leverbaar met een T6 en T8 motor.

Is de Volvo V90 leverbaar als Plug-in Hybrid?

Ja, de nieuwe Volvo V90 is leverbaar als T6 en T8 Plug-in Hybrid. Deze kunt u nu bestellen bij Vos Autobedrijven.

Wat is de Volvo V90 Business Pro?

De V90 Business Pro heeft standaard Intellisafe Surround, Keyless Drive, verwarmbare voorstoelen en een verwarmd stuurwiel. Met onderscheidend design en premium technologie zorgt dit voor een sensationele rijbeleving.

Wat is de Volvo V90 R-Design?

De V90 R-Design heeft een verlaagde ophanging, die zorgt voor een pure rijbeleving. De Glossy Black exterieur details en de Contourstoelen geven een dynamische uitstraling.

Wat is de Volvo V90 Inscription?

U herkent de Volvo V90 Inscription uitvoering aan de verfijnde chromen accenten en de exclusieve velgen met diamond-cut afwerking. De Nappa lederen bekleding zorgt voor een premium beleving.

Overige veelgestelde vragen

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.