Volvo EX90 | Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over de Volvo EX90

Op deze pagina vindt u alle veelgestelde vragen over de Volvo EX90. Staat het antwoord op uw vraag hier niet tussen? Dan beantwoorden wij hem graag via een andere weg.

Volvo EX90

Kan ik de Volvo EX90 online bestellen.

Ja, dat kan. Op deze pagina vindt u hier meer informatie over.

Is de Volvo EX90 alleen beschikbaar als volledig elektrische auto?

Ja, de Volvo EX90 is alleen beschikbaar als volledig elektrische auto.

Hoe ver kan ik rijden voordat ik de batterij van de Volvo EX90 moet opladen?

Het bereik is afhankelijk van verschillende factoren zoals uw rijstijl en omgevingsfactoren, zoals de buitentemperatuur, het weer, de wind, het landschap en de staat van de weg. Ook hoeveel elektriciteit u gebruikt voor functies in de auto, zoals verwarming en airconditioning, speelt een rol.

U kunt het rijbereik vergroten door uw auto tijdens het opladen op de juiste temperatuur te brengen, dus voordat u vertrekt.

Hoeveel kost het om de accu van de Volvo EX90 op te laden?

Elektriciteitskosten variëren per regio, maar zijn bijna altijd lager dan die van benzine of diesel. Lagere brandstofkosten zijn dan ook een belangrijke reden om over te stappen op een elektrische auto. Om mogelijk uw kosten nog verder te beperken, kunt u uw Volvo EX90 zo instellen dat de accu wordt opgeladen tijdens daluren, bijvoorbeeld 's nachts.

Hoe laad ik mijn Volvo EX90 het snelst op tijdens langere ritten?

Onderweg gaat opladen het snelst bij een snellaadstation met gelijkstroom. Om uw auto zo snel mogelijk op te laden, raden wij aan de accu tot 80 procent te laden. Zo blijft de laadtijd beperkt. De laatste 20 procent duurt namelijk het langst. Het opladen van de batterij van 10 tot 80 procent bij een snellaadstation met gelijkstroom van 250 kW duurt zo'n 30 minuten.

Maar u kunt de accu natuurlijk altijd tot 100 procent opladen via de instellingen op het centrale display van de auto, als dat nodig is om uw bestemming of het volgende laadstation te bereiken.

Let op: de laadtijden variëren en zijn afhankelijk van factoren zoals de buitentemperatuur, de temperatuur van de batterij, de laadapparatuur, en de staat van de batterij en van het voertuig.

Wat kost een nieuwe Volvo EX90?

De actuele prijzen voor de Volvo EX90 vindt u op deze pagina.

Wanneer kan ik de Volvo EX90 bestellen?

De Volvo EX90 is nu al te bestellen. Meer informatie hierover vindt u op deze pagina.

Overige veelgestelde vragen

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.