Klantervaringen

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we zijn hier graag eerlijk over. Op Google kunt u in de onafhankelijke en persoonlijke reviews lezen wat de klantervaringen zijn van anderen.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze diensten? Laat (ons en) anderen dan weten hoe u dit ervaren heeft door zelf een review achter te laten bij Google Reviews.

Selecteer hieronder de locatie waarvan u klantervaringen wilt lezen of waarbij u zelf een beoordeling wilt achterlaten.

Wetgeving winterbanden aangescherpt in Duitsland vanaf 1 januari 2018
27-07-2021

Wetgeving winterbanden aangescherpt in Duitsland vanaf 1 januari 2018

Vanaf 1 januari a.s. is er een aangescherpte wettelijke regelgeving voor winterbanden in Duitsland: dan worden alleen de winter- en all season banden met het Sneeuwvlokje symbool als winterbanden erkend. Winterbanden met alleen een M+S (Modder en Sneeuw) codering voldoen dan voor de Duitse wetgeving niet meer.

Tot 30 september 2024 geldt er een overgangsregeling. Banden met alleen het M+S symbool worden nog tot 30 september 2024 gezien als winterband. Voorwaarde is dan wel dat ze zijn geproduceerd voor december 2017. Voor vierseizoenen banden wordt deze nieuwe regelgeving ook van toepassing. Als u wilt weten wanneer een band geproduceerd is, dan kunt u dit controleren met de DOT-code. Dit zijn de laatste vier cijfers die op de band staan. Het getal 1316 betekent dat de band in week 13 van het jaar 2016 is geproduceerd.

?Wij adviseren Nederlandse automobilisten die naar Duitsland gaan om te zorgen voor winterbanden of vierseizoenen banden met minimaal 4 millimeter profiel en met het sneeuwvlokjeprofiel. Op deze manier voldoet u zeker aan de Duitse wetgeving.

Heeft u vragen of wilt u nieuwe winterbanden aanschaffen, dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers.

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.