VPS certificering voor onze vestiging in Oss
08-06-2022

VPS certificering voor onze vestiging in Oss

Afgelopen week is Vos Autobedrijven in Oss VPS gecertificeerd. In een paar maanden tijd zijn de werkplaats en de showroom verbouwd en zijn onze monteurs getraind om in de toekomst uw persoonlijke service technicus (PST) te zijn.
Uw PST'er regelt alles voor u. Van het plannen van de afspraak, het uitvoeren van de reparatie of onderhoud tot de overhandiging van uw auto met de bijbehorende uitleg. Omdat we in teams van twee persoonlijke service technici werken en de processen zijn ingericht op maximale efficiëntie, zijn de meeste werkzaamheden binnen één uur uit te voeren. Dit betekent dat u kunt wachten tot uw auto klaar is.
Het wachten kunt u in onze verbouwde showroom waar een luxueuze wachtruimte gecreëerd is met goede koffie, gemakkelijke zitplaatsen en een werkruimte met WiFi en stroomvoorzieningen. Ervaar het bij uw eerstvolgende bezoek of kom tussendoor langs, u bent van harte welkom!

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.