Vos Zaltbommel sponsor van de Two Rivers Marathon
26-07-2021

Vos Zaltbommel sponsor van de Two Rivers Marathon

Zondag 10 februari a.s. is het zover. De start van de 4e editie van de Two Rivers Marathon. Er lopen zo’n 300 lopers uit de regio mee en maar liefst 100 lopers uit het buitenland.

Vos Zaltbommel is er ook bij als sponsor. Tijdens de marathon ziet u de Volvo V60 als volgauto. Ook is de Volvo XC40 aanwezig in de buurt van de start/finish locatie.

De start van de marathon is op de vertrouwde locatie op de Boschstraat achter de Poorterij. De finish is in de Waterstraat ter hoogte van de Markt, de lopers zullen via de Waterpoort de Waterstraat inlopen. Het parcours is nagenoeg onveranderd en loopt door een groot deel van de Bommelerwaard, 42 kilometer langs de Waal en de Maas. 

Deze 4e editie wordt er linksom gelopen, dus vanuit Zaltbommel via Bruchem, Kerkwijk en Wellseind richting de Maas. Die wordt gevolgd via Ammerzoden, Hedel, Kerkdriel tot Rossum. De laatste 10 kilometer gaan vanaf Rossum kronkelend langs de Waal naar de historische binnenstad van Zaltbommel.

Wij wensen alle deelnemers veel succes. Komt u ook een kijkje nemen en hen aanmoedigen?

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.