Vos Autobedrijven sponsort ook dit jaar de Boels Ladies Tours. Rijdt u mee?
27-07-2021

Vos Autobedrijven sponsort ook dit jaar de Boels Ladies Tours. Rijdt u mee?

Van dinsdag 29 augustus tot en met zondag 3 september vindt dit jaar de Boels Ladies tour plaats. Vos Autobedrijven sponsort ook dit jaar dit wielerevenement met zo'n 18 volgauto's. Wilt u het evenement van wel heel dichtbij mee maken? Dat kan. Geef u dan nu op en rijd mee met een van de volgauto's. 

De Boels Rental Ladies Tour start op dinsdag 29 augustus 2017 in het Gelderse Wageningen. Deze 1e (A) etappe is 4,3 kilometer lang en voert dwars door de binnenstad van Wageningen, de woonplaats van Nederlands kampioene tijdrijden Annemiek van Vleuten. De start is op het 5 Mei Plein, de finish is op de Bevrijdingsstraat. Later op de dag volgt een avondetappe met start en finish in Gennep. Het etappeschema is nu compleet.

Het wielerfeest in Wageningen begint eigenlijk al een dag eerder. Op maandagavond 28 augustus is er een grote ploegenpresentatie op de Markt. Alle ploegen worden voorgesteld aan het publiek op het gezellige, historische plein rondom de grote kerk.

Het complete etappeschema:

 

Datum: Etappe: Van: Naar: Afstand:
29-aug 1a proloog Wageningen   4,3 km
29-aug 1b Gennep Gennep 78,7 km
30-aug 2 Eibergen Arnhem 132,8 km
31-aug 3 ITT  Roosendaal   16,9 km
1-sep 4 Gennep Weert 121,4 km
2-sep 5 Stramproy Vaals 137,5 km
3-sep 6 Sittard Sittard 157,1 km
      Totaal: 648,7 km

Wilt u het evenement van wel heel dichtbij mee maken? Dat kan. Geef u dan nu op en rijd mee met een van de volgauto's. Meldt u aan door een e-mail te sturen naar hvanmaaren@vosautobedrijven.nl. Vol=vol!

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.