Vos Autobedrijven op de Fenexpo Business Dagen
27-07-2021

Vos Autobedrijven op de Fenexpo Business Dagen

Op 10, 11 en 12 april a.s. neemt Vos Autobedrijven deel aan de Fenexpo Business Dagen in de Evenementenhal in Gorinchem. Komt u ook?

Bij de ingang van de Evenementenhal komt u allereerst de Volvo XC60 tegen. De nieuwe Volvo XC60 brengt onze beste innovaties van de laatste jaren samen, een icoon met een evolutionair karakter. De nieuwe XC60 combineert sierlijkheid met kracht en vormt het toonbeeld van modern Scandinavisch design. Het gebruik van natuurlijke materialen en prachtige afgewerkte details maken van iedere rit een bijzondere reis. Indrukwekkend op zijn Zweeds.

Wij zijn aanwezig op stand nummer 109 en wij laten u daar met trots de Volvo XC40 zien. Zeer recent is deze uitgeroepen tot dé Auto van het jaar 2018! Een grote erkenning van de kwaliteit en innovatie van ons product. De essentie van de nieuwe XC40 begrijpt u pas écht als u instapt. Alles valt op zijn plek. De slimme opbergmogelijkheden zorgen ervoor dat úw leven in de XC40 past.

Graag ontmoeten wij u op de Fenexpo Business Dagen en heffen wij met u het glas op de nieuwe Volvo XC40. Gratis toegangskaarten voor de beurs kunt u per e-mail aanvragen bij annemarieverschoor@vosautobedrijven.nl. (Maximaal 4 toegangskaarten per persoon.)

Wij kijken er naar uit. Komt u ook?

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.