Vos Autobedrijven - Altijd in beweging met Volvo
26-07-2021

Vos Autobedrijven - Altijd in beweging met Volvo

Deze maand verscheen in het zakelijke Magazine De Buurman dit artikel over Vos Autobedrijven. 

Vos Autobedrijven Altijd in beweging met Volvo

Mobiliteit, dat is waar Vos Autobedrijven al 72 jaar goed in is. Het familiebedrijf houdt haar klanten in beweging én blijft zelf in beweging. Zo is onlangs de Gorinchemse werkplaats heringericht volgens de richtlijnen van het nieuwe Volvo Personal Service-concept.

Hans Vos is trots op zijn bedrijven en medewerkers, dat zie je direct. Hij spreekt samen met zijn dochters Charlotte en Tamara met enthousiasme over de ontwikkelingen, zoals de aankomende lancering van de Volvo S60, de recente restyling van de showroom in Zaltbommel en de veranderingen in de werkplaats. “In Gorinchem zijn de gereedschapskarren weg. Alle spullen worden nu opgeslagen in de wanden of komen uit de plafonds. De monteurs worden opgeleid tot een team dat samenwerkt aan één auto bij een reguliere onderhoudsbeurt, waardoor onze klant zijn auto sneller terug heeft.

Het staat nog in de kinderschoenen, maar we gaan dit nieuwe Volvo Personal Service-concept uitrollen over al onze vestigingen.” Het past perfect bij de hoge standaard en die Volvo en Vos Autobedrijven hebben op het gebied van kwaliteit, service en persoonlijke aandacht. “Of je nu in een maatpak of op klompen binnen wandelt, je wordt goed geholpen”, belooft Tamara. Zowel bij de aanschaf van een nieuwe auto als bij onderhoudsbeurten en reparaties in de werkplaats zorgt de Volvo-dealer dat alles perfect voor elkaar is. Die aanpak werkt. Klanten komen van heinde en verre naar Vos Autobedrijven.

Eén grote Familie

Vos Autobedrijven werd in 1946 opgericht door Rien Vos en is tegenwoordig in handen van zijn zoons Hans en Adrie Vos. Inmiddels werken Hans’ dochters Tamara en Charlotte ook voor de onderneming. Met vestigingen in Gorinchem, Oss, Veghel en Zaltbommel telt het bedrijf een groot aantal werknemers. Velen werken al tientallen jaren bij Vos. Ze blijven er graag vanwege het werk, de opleidings- en doorgroeimogelijkheden én de goede sfeer. Vos’ slogan ‘eerste de mens en dan de auto’ geldt immers niet alleen voor klanten, maar óók voor de teamleden. Samen vormen ze één grote familie. Dat blijkt

dagelijks op de werkvloer, maar zeker ook tijdens de jaarlijkse stamppotavond, waarop alle medewerkers aanschuiven. “Wij hebben veel respect en waardering voor alle medewerkers en zijn trots dat velen al zo lang bij ons werken. De jeugd heeft de toekomst en daarom hebben we ook veel jonge mensen in dienst. Sommigen werken alweer twintig jaar bij ons en zijn doorgegroeid in het bedrijf. Onze huidige verkoopdirecteur Jan Willem van den Heuvel is hier bijvoorbeeld als stagiair begonnen. Met elkaar vormen we het bedrijf, alleen kunnen we dit niet. Moving together is niet voor niets onze slogan!”

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.