Klantervaringen

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we zijn hier graag eerlijk over. Op Google kunt u in de onafhankelijke en persoonlijke reviews lezen wat de klantervaringen zijn van anderen.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze diensten? Laat (ons en) anderen dan weten hoe u dit ervaren heeft door zelf een review achter te laten bij Google Reviews.

Selecteer hieronder de locatie waarvan u klantervaringen wilt lezen of waarbij u zelf een beoordeling wilt achterlaten.

Voortzetting samenwerking restaurant SOMM
19-05-2022

Voortzetting samenwerking restaurant SOMM

Al een aantal jaar hebben restaurant Somm (Uden) en Vos Autobedrijven (vestiging Veghel) een erg prettige samenwerking. Dit werd onlangs opnieuw bevestigd en daarbij heeft Stephan Taverne – vestigingsmanager Vos Autobedrijven, locatie Veghel – de restauranteigenaar verrast met een nieuwe Volvo XC40.
De Fusion Red uitvoering heeft het logo van restaurant Somm op de motorkap en zijkant van de auto bedrukt. Zo kunnen ze weer opvallend en gepersonaliseerd de weg op.

Dit prachtexemplaar zal de komende tijd voor vele veilige kilometers zorgen en wij wensen restaurant Somm dan ook veel rijplezier toe!

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.