Volvo Vista finale

Volvo Vista finale

Een groot aantal van onze medewerkers heeft dit jaar weer meegedaan aan VISTA (Volvo International Service Training Award). Wij zijn er erg trots op dat 7 teams, van de aanwezige 32 teams, bestond uit medewerkers van Vos Autobedrijven.

VISTA is een wereldwijde competitie onder Volvo medewerkers waarin in teamvorm de kennis van de werkplaats en werkplaatsreceptie wordt gemeten. VISTA draagt enorm bij aan de motivatie en kennisvergroting van de deelnemers. Dit ondersteunen wij dan ook graag vanuit Vos Autobedrijven. 

Afgelopen weekend hebben ruim 80 finalisten in 32 teams in Valkenburg, tijdens een spannende VISTA finale, gestreden om een plaats in het vliegtuig naar Zweden om daar deel te nemen aan de Winnaars Conferentie.

Wij zijn er erg trots op dat 7 teams, van de aanwezige 32 teams, bestond uit medewerkers van Vos Autobedrijven. Een van de teams van Vos Gorinchem is zelfs op de zevende plaats geëindigd. Daarnaast is er ook veel waardering voor een van de teams uit de vestiging in Oss. Dat team bestond uit twee van onze medewerkers die via een BBL leerweg bij ons werkzaam zijn. Zij wisten van de 32 aanwezige teams op de 28e plaats te eindigen.

Wij willen graag benadrukken dat het een geweldige prestatie is, om uit ruim 900 deelnemers in Nederland, 16 van de 80 finale plekken te hebben mogen invullen. Wij zijn dan ook erg trots op onze medewerkers en collega’s!

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.