Klantervaringen

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we zijn hier graag eerlijk over. Op Google kunt u in de onafhankelijke en persoonlijke reviews lezen wat de klantervaringen zijn van anderen.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze diensten? Laat (ons en) anderen dan weten hoe u dit ervaren heeft door zelf een review achter te laten bij Google Reviews.

Selecteer hieronder de locatie waarvan u klantervaringen wilt lezen of waarbij u zelf een beoordeling wilt achterlaten.

Volvo Verlengde Garantie
03-08-2022

Volvo Verlengde Garantie

Nieuw bij Vos Autobedrijven: Volvo Verlengde Garantie!
Iedere nieuwe Volvo heeft standaard twee jaar fabrieksgarantie. Die garantieperiode kunt u vanaf nu eenvoudig uitbreiden met één, twee of drie jaar, al naar gelang uw persoonlijke wensen.

Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte kosten en kunt u met een gerust gevoel de weg op. Bovendien is de verlengde garantie overdraagbaar. Dit betekent dat wanneer u uw Volvo wilt verkopen, de garantie voor de volgende eigenaar blijft gelden. Hierdoor kunt u een hogere verkoop- of inruilwaarde verwachten en dat is een belangrijk voordeel van Volvo Verlengde Garantie.

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.