Volvo erg veilig en qua design onovertroffen
14-07-2021

Volvo erg veilig en qua design onovertroffen

OSS | Een mooie lokale samenwerking. Autobedrijf Vos Oss aan de Kantsingel 22k heeft onlangs drie nieuwe Volvo's XC40 geleverd aan Glasgroothandel Van der Ham. Beide partijen zijn erg tevreden en hopen op nog vele succesvolle jaren samen.

Hans de Veer -directeur van Glasgroothandel van der Ham- is een echte Volvo-liefhebber. Het begon met een heel kleine auto en zijn wens om een Volvo Station te kopen. Een paar jaar later ging zijn auto kapot, net op de dag dat ze met het voertuig naar hun vakantieadres wilden rijden. De auto kwam niet meer terug in 'huize De Veer' en ze schaften een Volvo 940 diesel aan. "In die kleine auto kreeg ik het soms Spaans benauwd als ik de weg op moest. Maar vanaf de eerste dag dat we Volvo rijden, voel ik me save. De Volvo laat je nooit in de steek. Het stalen frame beschermt de inzittenden en is erg veilig", aldus echtgenote Yvonne de Veer - Van der Ham, eigenaar van het bedrijf.

Nieuwe auto's

Het gaat goed met Glasgroothandel van der Ham aan de Spaanderstraat 36. Het Osse bedrijf levert onder meer aan aannemers, schilders, glaszettersbedrijven, kozijnfabrikanten, standbouw, interieurbouw, scheepsbouw, jachtwerven en de meubelindustrie. Het beschikt over een gigantische voorraad vlakglas, een expeditieafdeling met eigen kraanauto’s en een designkantoor dat alom geldt als hét regionale kenniscentrum op het gebied van vlakglas. Hans: "Een aantal jaar geleden hebben we een medewerker een auto van de zaak gegeven. We gunnen onze mensen alles en wilden verstandig investeren. Het werd de Volvo V40." Onlangs klopte Van der Ham opnieuw aan bij Autobedrijf Vos Oss, zowel zakelijk als privé. Yvonne: "Economisch gaat het goed en wij verwachten met ons bedrijf de komende jaren te blijven groeien. Daarom was de tijd rijp om zakelijk drie nieuwe auto's aan te schaffen. Met de Volvo XC40 kiezen we voor auto's die duurzaam zijn. Eén auto is volledige elektrisch, de andere twee hybride. Ze zijn veilig en dat vinden wij bij Van der Ham erg belangrijk. In ons bedrijf staat veiligheid altijd voorop en verloopt een productieproces gestroomlijnd. Bij het bewerken van glas is het nemen van veiligheidsmaatregelen prioriteit nummer 1. Dat trekken we door naar buiten, ook bij onze vrachtwagenchauffeurs. Alle maatregelen die kunnen, hebben we getroffen." Het oog wil ook iets, zegt Yvonne: "Qua design maakt Volvo een mooie ontwikkeling door. In de automarkt vind ik het zelfs onovertroffen."

Optimale service

Vestigingsmanager Inno van Alphen van Autobedrijf Vos Oss is blij met de goede relatie met Glasgroothandel Van der Ham. Hij hoopt nog jarenlang samen te mogen werken. "Van der Ham is een bedrijf waar optimale service wordt verleend. Ze kennen hun klant allemaal bij naam en als er een probleem is, doen ze hun uiterste bent om dat te verhelpen. Dat doen we binnen onze autobedrijven ook al vele jaren. We vinden he

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.