Klantervaringen

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we zijn hier graag eerlijk over. Op Google kunt u in de onafhankelijke en persoonlijke reviews lezen wat de klantervaringen zijn van anderen.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze diensten? Laat (ons en) anderen dan weten hoe u dit ervaren heeft door zelf een review achter te laten bij Google Reviews.

Selecteer hieronder de locatie waarvan u klantervaringen wilt lezen of waarbij u zelf een beoordeling wilt achterlaten.

Volvo en Google integreren Android in nieuwe Volvo's
27-07-2021

Volvo en Google integreren Android in nieuwe Volvo's

Volvo Cars en Google gaan intensief samenwerken om binnen twee jaar een nieuwe generatie van het Android-besturingssysteem te integreren in nieuwe Volvo modellen. Rijders krijgen hiermee gemakkelijk toegang tot Android-apps en ‘connected services’, ontwikkeld door Google, Volvo en derden.

“Door de samenwerking met Google, kunnen wij betere online gebruikerservaringen realiseren. Tegelijkertijd biedt Android vanuit het oogpunt van ontwikkeling in toenemende mate flexibiliteit”, aldus Henrik Green, Senior Vice President Research & Development bij Volvo Car Group.  

De samenwerking tussen Volvo Cars en Google is een bewijs dat de automotive en technologie industrie elkaar steeds meer weten te vinden voor connectiviteit in auto’s. Volvo is ervan overtuigd dat dergelijke samenwerking belangrijk is voor de toekomst van de auto-industrie. Door Android te implementeren als basisbesturingssysteem is een snellere en flexibelere ontwikkeling mogelijk. Bovendien biedt het rijders een meer persoonlijke online-omgeving in de auto.

“We zijn verheugd dat Volvo ons heeft gekozen voor de volgende generatie ‘connected cars’”, aldus Patrick Brady, Vice President of Android Engineering bij Google. “Dit geeft ons de mogelijkheid om Volvo-rijders een geoliede online ervaring te bieden via een zeer veelzijdig infotainmentplatform en een uitgebreid pakket van Android-applicaties en Google-services.”

 

Volvo gebruikersinterface
“Met de komst van Android krijgen we toegang tot een uitgebreide online wereld via onze eigen, iconische Volvo gebruikersinterface. We zullen honderden populaire apps bieden en de best mogelijke online omgeving”, besluit Henrik Green.

Volvo werkt ook samen met Google om in recente Volvo-modellen Google Local Search te bieden, de lokale online zoekfunctie. Rijders van een Volvo met Sensus navigatie krijgen deze applicatie bij de eerstvolgende update.

Bron: Volvo Cars

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.