Klantervaringen

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we zijn hier graag eerlijk over. Op Google kunt u in de onafhankelijke en persoonlijke reviews lezen wat de klantervaringen zijn van anderen.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze diensten? Laat (ons en) anderen dan weten hoe u dit ervaren heeft door zelf een review achter te laten bij Google Reviews.

Selecteer hieronder de locatie waarvan u klantervaringen wilt lezen of waarbij u zelf een beoordeling wilt achterlaten.

Verlengde fabrieksgarantie voor Volvo Selekt occasions
25-04-2022

Verlengde fabrieksgarantie voor Volvo Selekt occasions

Volvo Cars maakt de aanschaf van een Volvo Selekt occasion nog aantrekkelijker. Een jong gebruikte Volvo die met dit kwaliteitskeurmerk wordt aangeboden, wordt vanaf april 2022 standaard geleverd met 24 maanden fabrieksgarantie: een verdubbeling van de huidige garantietermijn. Een jong gebruikte Volvo kan binnen het dealernetwerk altijd met dit kwaliteitskeurmerk worden aangeboden.

Volvo Selekt is Volvo’s eigen kwaliteitskeurmerk voor jonge, gebruikte auto’s. Hiermee zijn klanten verzekerd van een occasion die voldoet aan de hoge kwaliteits- en veiligheidseisen van Volvo.

Alle Volvo Selekt occasions, die uitsluitend door het erkende Volvo-dealernetwerk worden aangeboden, zijn jonger dan 60 maanden, hebben minder dan 150.000 kilometer gereden en hebben een volledig gedocumenteerde onderhoudsgeschiedenis. Daarnaast zijn ze door een erkend Volvo-autotechnicus op meer dan 100 punten gecontroleerd en voorzien van alle nodige software-upgrades. Tevens worden alle Volvo Selekt occasions geadverteerd met een all-in prijs, zonder bijkomende kosten achteraf.

Met een Volvo Selekt occasion zijn klanten dus verzekerd van een jong gebruikte Volvo in een zeer begeerlijke staat. Het is niet voor niets dat een Volvo Selekt occasion standaard wordt geleverd met uitgebreide garantievoorwaarden, zoals 24/7 pechhulp met Europese dekking en 30 dagen/1.500 km omruilgarantie. Daar blijft het echter niet bij. Met ingang van april 2022 wordt de standaard termijn van 12 maanden fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking verlengd naar 24 maanden zonder kilometerbeperking.

“Met deze verlengde garantietermijn geven we extra waarde aan ons kwaliteitskeurmerk en benadrukken we dat alleen de allerbeste occasions het Volvo Selekt-label verdienen”, zegt Frits Giesbers, Commercial Operations Director bij Volvo Car Nederland. “Het geeft onze klanten meer zekerheid en we verwachten dat we hiermee het aantal loyale klanten kunnen vergroten. Met de vernieuwde garantievoorwaarden streven we naar een gelijke verdeling tussen de verkoop van nieuwe Volvo’s en gebruikte Volvo Selekt modellen.

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.