Verbouwing showroom in Veghel
26-07-2021

Verbouwing showroom in Veghel

Deze week zijn de verbouwingswerkzaamheden gestart om de showroom in Veghel aan de toekomstige wensen en eisen te laten voldoen. De vestiging wordt verbouwd op basis van het nieuwe 'Volvo Retail Experience' Concept. De verbouwing zal in 6 tot 8 weken afgerond zijn.

Bijna 13 jaar geleden heeft Vos het pand aan de Mountbattenweg 8 te Veghel in gebruik genomen. Deze week zijn de verbouwingswerkzaamheden gestart om deze vestiging weer helemaal aan hedendaagse maar zeker ook toekomstige wensen en eisen te laten voldoen. 

De vestiging zal worden verbouwd op basis van het nieuwe 'Volvo Retail Experience' Concept. De Vos vestiging in Zaltbommel heeft deze transformatie reeds ondergaan en werkt inmiddels al weer een jaar in de nieuwe hoedanigheid naar volle tevredenheid.

Zoals u ziet, staan er geen auto's in de showroom. Wel kunt u uiteraard onze voorraad gewoon bekijken. Onze modellen en occasions staan tijdens de verbouwing buiten. Onze excuses voor het ongemak. 

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.