Valentijnsactie Kiwanis club Oss groot succes
14-07-2021

Valentijnsactie Kiwanis club Oss groot succes

De Kiwanis Club in Oss heeft een actie gehouden om geld in te zamelen voor het goede doel. Met de opbrengsten van deze Valentijnsactie wordt de Quiet Community Oss ondersteund.

Quiet Community Oss zet zich in voor armoedesituaties in Oss en omgeving. Met de opbrengst zal de Quiet Community samen met theater De Lievekamp gaan zorgen dat er, zodra het weer kan, enorm genoten kan worden van een door de kinderen / jongeren gekozen voorstelling.

“Gewoon, om kennis te maken met cultuur, om in je hoofd te kunnen gaan reizen of om even helemaal weg te dromen in een donkere zaal bij een toneel. Iets wat voor sommige kinderen heel gewoon is, maar voor anderen vaak buiten bereik ligt”, aldus de Kiwanis Club. De opbrengst wordt door de Kiwanis Club gerealiseerd met het rondbrengen van 430 Osse Broeders, een rozijnenbrood gevuld met kersen en andere lekkernijen, gebakken door de bakkers Lamers uit Heesch. Veel bedrijven en particulieren geven op deze manier steun aan kinderen in onze regio die wel een zetje in de goede richting kunnen gebruiken.

De Osse broeders worden rond gebracht in deze opvallende XC60.

 

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.