Update brand in vestiging Veghel
26-07-2021

Update brand in vestiging Veghel

Wellicht heeft u al gemerkt dat het op dit moment wat langer duurt dan dat u gewend bent om een afspraak in onze werkplaats in Oss in te plannen. Dit wordt veroorzaakt door de brand in onze vestiging in Veghel op vrijdag 12 april jl.. Onze medewerkers in Oss helpen nu alle relaties uit Oss en Veghel.

Showroom, magazijn en receptie in Veghel weer schoon en we voeren weer kleine reparaties uit
Graag laten wij u weten dat de showroom, het magazijn en de receptie in Veghel weer schoon en goed toegankelijk zijn. Wij ontvangen u dan ook weer graag. Ook voor kleine werkzaamheden aan uw Volvo, kunt u al in Veghel terecht!  Belt u ons even via het gebruikelijke telefoonnummer 0413-254000 en dan kijken wij samen wat er mogelijk is.

Verbouwing werkplaats Veghel
Volgende week starten de verbouwingswerkzaamheden in de werkplaats in Veghel. Deze wordt direct zo opgeknapt en ingericht dat deze voldoet aan alle wensen en eisen voor de toekomst. De verwachting is dat wij de werkplaats eind augustus / begin september weer kunnen openen.

Tot die tijd helpen wij u graag voor onderhoud, apk en schadeherstel vanuit onze vestiging in Oss. Voor noodgevallen kunt u ook in onze vestigingen in Gorinchem en Zaltbommel terecht. U kunt online een afspraak maken via onze online afspraken module of u kunt telefonisch contact met ons opnemen. 

In de afgelopen twee maanden hebben wij al veel van uw geduld gevraagd. Wij hopen ook de komende maanden nog op uw begrip, zodat wij samen met u aan een mooie toekomst bouwen!

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.