Terugblik op een succesvolle Valentijnsactie met Kiwanis Oss

Terugblik op een succesvolle Valentijnsactie met Kiwanis Oss

Vos Autobedrijven is al vele jaren een trotse en loyale sponsor van de jaarlijkse Valentijnsactie georganiseerd door de Kiwanis Club in Oss. Deze actie heeft opnieuw zijn magie laten zien, waarbij een buitengewoon bedrag van ruim 16.000,- euro werd opgehaald, en de teller blijft oplopen. Een all-time record!

De Valentijnsactie draait om meer dan alleen het inzamelen van geld voor het goede doel. Het is een gelegenheid waar de getalenteerde bakker, Bart van Bakkerij Lamers, zijn vaardigheden toepast om heerlijke lokale lekkernijen te bereiden: Ossebroeders. Met liefde en zorg worden deze gecreëerd en vervolgens verspreid onder 450 gewaardeerde relaties. De ontvangers worden uitgenodigd om vrijwillig bij te dragen aan het goede doel, wat een prachtige manier is om samen te komen en iets waardevols te doen voor de gemeenschap.

Dit jaar zijn er twee bijzondere goede doelen die werden ondersteund met de Valentijnsactie. Ten eerste is er de stichting Bijdehandjes, een bewonderenswaardige organisatie die jaarlijks een betoverend vakantiekamp organiseert voor kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Dit kamp biedt deze kinderen een onvergetelijke ervaring, vol avontuur en plezier, waar ze vrienden kunnen maken en grenzen kunnen verleggen.

Het tweede goede doel is het Jeugdprojectorkest Oss e.o., een inspirerend initiatief dat jongeren samenbrengt op projectbasis om onder begeleiding van een professionele dirigent gezamenlijk muziek te maken. Dit stimuleert niet alleen hun muzikale talenten, maar ook teamwork, discipline en creativiteit. Het Jeugdprojectorkest biedt een platform waar jonge muzikanten kunnen groeien en bloeien, wat resulteert in prachtige optredens en vreugdevolle momenten voor zowel de deelnemers als het publiek.

Als Vos Autobedrijven zijn we verheugd om onze steun te kunnen bieden aan deze waardevolle goede doelen en om deel uit te maken van de Valentijnsactie.

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.