Klantervaringen

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we zijn hier graag eerlijk over. Op Google kunt u in de onafhankelijke en persoonlijke reviews lezen wat de klantervaringen zijn van anderen.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze diensten? Laat (ons en) anderen dan weten hoe u dit ervaren heeft door zelf een review achter te laten bij Google Reviews.

Selecteer hieronder de locatie waarvan u klantervaringen wilt lezen of waarbij u zelf een beoordeling wilt achterlaten.

Sponsorovereenkomst met GHC Rapid Mills verlengd tot en met medio 2021
26-07-2021

Sponsorovereenkomst met GHC Rapid Mills verlengd tot en met medio 2021

Deze week hebben wij de sponsorovereenkomst met GHC Rapid Mills verlengd tot en met medio 2021.

Met deze sponsorovereenkomst is ook de clubbonus verlengd. Bij aanschaf van een nieuwe Volvo door een van de leden (of de ouders) van GHC Rapid Mills, ontvangt de vereniging van ons een clubbonus van € 1.000,-.

Volvo sponsort de hockey in Nederland nu 25 jaar. Daarom is er in 2019 een speciale, extra clubbonus. Ook bij aanschaf van een Selekt occasion ontvangt de vereniging een clubbonus van € 500,-.

Wij zijn erg blij met de verlenging van deze sponsorovereenkomst. Hiermee hopen wij de jeugd van GHC Rapid Mills nog verder te ondersteunen.

 

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.