Samenwerking Somm en Vos Volvo smaakt naar meer
21-07-2021

Samenwerking Somm en Vos Volvo smaakt naar meer

UDEN/VEGHEL - Goed nieuws in de voor de horeca zo barre tijd. Bram van Grinsven en Werner Croijmans van restaurant Somm uit Uden ontvingen van bedrijfsleider Stephan Taverne van Volvo dealer Vos in Veghel de sleutels van twee splinternieuwe modellen Volvo XC 40 T4 Recharge. Deze vervangen de twee eerder door het bedrijf ter beschikking gestelde Volvo’s. Wederom zijn ook deze weer subtiel voorzien van het bedrijfslogo’s van restaurant Somm en natuurlijk Volvodealer Vos. De samenwerking die beide regionale bedrijven met elkaar aangingen, smaakt dus duidelijk naar meer. Vanwege de tijdelijke sluiting van het restaurant zullen de enthousiaste restaurateurs zich de komende tijd met veel plezier opvallend op weg begeven om hun gasten thuis te voorzien van culinaire genoegens.

Een lichtpuntje omdat de nieuwe coronamaatregelen de horeca hard treffen. Voor Somm geen aanleiding om bij de pakken neer te zitten, maar juist razendsnel om te schakelen naar de succesvolle ‘Somm at home’ service van het toprestaurant eerder dit jaar. De nieuwe Volvo’s XC 40 zijn vanwege de plugin hybride motoren ook nog eens een stuk zuiniger en minder milieubelastend. En het is wederom een leuke ‘deal’ die beide partijen met elkaar sloten. Kopers van een nieuwe Volvo krijgen bij Volvo dealer Vos Veghel vanaf heden als dank voor de aankoop een waardecheque die ze kunnen besteden bij restaurant Somm in Uden. Daarmee kunnen ze terecht in restaurant Somm. Er is sprake van veel paralellen tussen beide bedrijven, bijvoorbeeld als het gaat om een klant-of gastgerichte houding, onderscheidend design en hoge kwaliteitseisen. En ook het interieur van restaurant Somm heeft een Scandinavische uitstraling.

Vos Volvo
Vos Autobedrijven is sinds 1968 Volvo dealer met vestigingen in Zaltbommel, Gorinchem, Oss en Veghel. Bij Vos komt ‘eerst de mens en dan de auto”. Stephan Taverne: ,, We kiezen voor een persoonlijke benadering, zien graag tevreden klanten en hebben hart voor de zaak. Wij ontwikkelen ons zowel met onze medewerkers als met onze klanten graag richting de toekomst. Onze showrooms en werkplaatsen zijn modern uitgerust, volledig in overeenstemming met de kwaliteit van het Zweedse merk. Duurzaamheid is hierbij voor ons een zeer belangrijk item. Vandaar ook ons nieuwe aanbod met twee Volvo X40 met hybride techniek.”

Somm Uden
Persoonlijk, gastvrij en van een gastronomisch hoog niveau, zo omschrijft maître-sommelier Bram van Grinsven restaurant Somm aan de Veghelsedijk in Uden. Net als zijn compagnon en chefkok Werner Croijmans is passie voor lekker eten en drinken de voornaamste drijfveer. Beiden hebben ervaring in toprestaurants met Michelin sterren. Maar imiddels staat ook Somm vermeld in de Michelingids en is het lid van de JRE, een Europese vereniging van de beste jonge restaurateurs die hun talent en passie voor gastronomie delen met gelijkgestemden. De keuken van Somm is internationaal, met als basis de klassieke Franse keuken. Momenteel valt er dus volop te genieten van de ‘Somm at Home’ menukaart. Bestellingen uiterlijk op de dag zelf voor 12.00 uur. Kijk op www.restaurant-somm.nl

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.