Samen uit, samen thuis met Volvo bij HC Uden
26-07-2021

Samen uit, samen thuis met Volvo bij HC Uden

Hockeyers van HC Uden rijden met Volvo’s van Vos Veghel naar uitwedstrijden

Carpool Activatie op HC Uden

Dit weekend rijden diverse teams van HC uden naar hun uitwedstrijden via de Carpool Activatie. Vos Volvo Veghel stelt 2 x een Volvo V60 en 2 keer een Volvo XC60 ter beschikking. Ook is een mooie XC40 te bewonderen op het hockey complex.

Diverse teams van HC Uden hebben zich aangemeld voor de Carpool Activatie. De teams MB1, JA1 en de Dames Veteranen rijden dit weekend als team in de Volvo’s naar hun uitwedstrijd. Voorafgaand aan de uitwedstrijd krijgen de chauffeurs een korte introductie over de succesvolle modellen.

Bij de meisjes waren het de coach en enkele moeders die het stuur vasthielden. Bij JA1 lieten enkele spelers en de coaches dit buitenkansje niet aan zich voorbijgaan. JA1 maakte daarbij nog een stop bij Autobedrijf Vos Veghel voor een aantal foto’s en een bezoek aan de nieuwe werkplaats in opbouw.

Nieuwe Volvo V60
De nieuwe V60 is Volvo haar nieuwe iconische estate die elk moment de moeite waard maakt. Puur rijplezier en comfort, verpakt in zelfverzekerd design. Dankzij de innovatieve technologieën en een ongekende veiligheidsuitrusting beschermt de V60 alles wat ú belangrijk vindt. 

Nieuwe Volvo XC60
De XC60, Volvo’s mid-size SUV, vertegenwoordigt de top van Scandinavisch design en Zweedse creativiteit. Prachtig vormgegeven, volgeladen met innovatieve technologie en met een chassis die zowel comfort als controle biedt. Dit is de SUV die speciaal voor u ontworpen is.

Volvo Driving Dutch Hockey
Volvo Car Nederland is dit jaar 25 jaar partner van de KNHB en ondersteunt al geruime tijd een groot deel van het vervoer tijdens nationale hockey-evenementen en van hockey-internationals. Dankzij Volvo rijden onder andere hockey-internationals Glenn Schuurman, Joep de Mol, Mink van der Weerden, Ireen van den Assem en Marloes Keetels in hun Volvo veilig naar trainingen, thuis- en uitwedstrijden.

Dank aan de vrijwilligers van HC Uden, Volvo Car Nederland BV en Marvin & Miles die dit mede mogelijk hebben gemaakt.

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.