Klantervaringen

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we zijn hier graag eerlijk over. Op Google kunt u in de onafhankelijke en persoonlijke reviews lezen wat de klantervaringen zijn van anderen.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze diensten? Laat (ons en) anderen dan weten hoe u dit ervaren heeft door zelf een review achter te laten bij Google Reviews.

Selecteer hieronder de locatie waarvan u klantervaringen wilt lezen of waarbij u zelf een beoordeling wilt achterlaten.

Oud-directeur en medeoprichter Vos Autobedrijven overleden
03-08-2021

Oud-directeur en medeoprichter Vos Autobedrijven overleden

Met verdriet delen wij mede dat op 1 augustus jl. onze oud-directeur en medeoprichter Rio Vos is overleden.

Vos Autobedrijven bestaat inmiddels 75 jaar. Rio heeft in deze tijd veel betekend voor Vos Autobedrijven en degenen die met hem samengewerkt hebben. Hij is 3 jaar geleden met pensioen gegaan om van het leven te gaan genieten met zijn vrouw en gezin. Van genieten is het helaas niet gekomen, want Rio werd ernstig ziek. Na een lange periode van herstel, had Rio mooie plannen om nog volop te genieten. Helaas werd hij onlangs opnieuw ziek en is kort hierna aan de gevolgen overleden.

We zullen Rio enorm missen en wensen zijn vrouw en kinderen heel veel sterkte toe.

Voor degenen die Rio persoonlijk kenden, is er aanstaande donderdag 5 augustus 2021 van 19:00u tot 20:30u de mogelijkheid om te condoleren bij de Gereformeerde Kerk ‘De Voorhof’ aan de Julianastraat 24 te Andel.

Correspondentieadres: Julianastraat 26, 4281 NR, Andel

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.