Klantervaringen

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we zijn hier graag eerlijk over. Op Google kunt u in de onafhankelijke en persoonlijke reviews lezen wat de klantervaringen zijn van anderen.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze diensten? Laat (ons en) anderen dan weten hoe u dit ervaren heeft door zelf een review achter te laten bij Google Reviews.

Selecteer hieronder de locatie waarvan u klantervaringen wilt lezen of waarbij u zelf een beoordeling wilt achterlaten.

Open Huis Veghel
26-07-2021

Open Huis Veghel

In de afgelopen periode zijn wij druk geweest om de showroom in onze vestiging in Veghel aan te passen aan de wensen van de toekomst. Wij zijn erg trots op het resultaat en willen dit graag met u delen. Wij nodigen u dan ook graag uit voor ons Open Huis.

Wanneer:
Vrijdag 30 november van 16.00 uur tot 21.00 uur én
zaterdag 1 december van 10.00 tot 17.00 uur
Uiteraard zijn wij deze dagen volgens normale openingstijden geopend.

De catering wordt tijdens ons Open Huis verzorgd door DIS uit Veghel en De Conversatie uit Uden. Een hapje en een drankje staan dus voor u klaar.

Deel deze uitnodiging gerust met uw familie, vrienden of bekenden. Iedereen is welkom!

Verrassing!
Tijdens het Open Huis hebben wij nog een speciale verrassing voor u in onze showroom. De expressieve, eigentijdse nieuwe S60 kunt u exclusief bij Autobedrijf Vos Veghel tijdens deze twee dagen ontdekken en ervaren! 

Autobedrijf Vos Veghel
Mountbattenweg 8
5466 AX Veghel

Graag tot ziens in Veghel!

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.