Open huis in Veghel met diverse activiteiten
21-07-2021

Open huis in Veghel met diverse activiteiten

Op 12 april jl. is er brand geweest in onze werkplaats in Veghel. Wij zijn er erg trots op dat onze werkplaats weer volledig op de rit is. Ook onze showroom is aangepast en klaar voor de toekomst. Dit vieren wij graag met u. Van donderdag 7 november a.s. tot en met woensdag 13 november a.s. zijn er allerlei activiteiten, variërend van een Masterclass Elektrisch rijden tot een Masterclass Proefrit. U bent van harte welkom!

Donderdag 7 november Masterclass Elektrisch rijden

Graag nodigen wij u uit voor een Masterclass Elektrificatie. Een speciale informatieavond waarin Patrick Schmitz, een expert van Prodrive, u alles vertelt over hybride- en volledig elektrisch rijden.

Denkt u bijvoorbeeld wel eens aan overstappen op Plug-in hybride of volledig elektrisch rijden? Heeft u vragen over de verschillende vormen van laden en stekkers? Wilt u weten welke vorm van elektrisch rijden het best bij u past? Dit is uw kans om al uw vragen te stellen.

Ook krijgt u deze avond de eerste informatie over de nieuwe en eerste volledig elektrische Volvo, de XC40 Recharged.

U bent welkom op donderdag 7 november a.s. vanaf 18:30 uur. De Masterclass start om 19:00 uur en zal circa één uur duren. Een hapje en drankje staan dan voor u klaar en natuurlijk kunt u ook de nieuwe werkplaats bekijken. Wanneer u hierbij aanwezig wilt zijn, ontvangen wij graag uw aanmelding. Neemt u een introducé mee?

Vrijdag 8 november en zaterdag 9 november Open Huis

Wij hebben Open Huis op vrijdag 8 november van 13:00 uur tot 21:00 uur en op zaterdag 9 november van 11:00 uur tot 17:00 uur. U bent van harte welkom om onze nieuwe werkplaats te komen bekijken. Onze monteurs vertellen u graag hoe het is om daar te werken. Natuurlijk staat er ook dan een drankje voor u klaar. Aanmelden is niet nodig, u kunt gewoon binnenlopen.

Hybrid Tour 8 november – 13 november

Alle Volvo-modellen zijn nu leverbaar als Twin Engine, onze innovatieve hybride technologie. De Volvo XC90, V90, S90, XC60, V60 of S60 staan van vrijdag 8 november a.s. tot en met woensdag 13 november a.s. voor u klaar in Veghel. Stap in en maak kennis met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hybride rijden. Boek meteen uw masterclass-proefrit en een onafhankelijke expert beantwoordt in een één op één sessie al uw vragen over hybride rijden. De Masterclass Proefrit duurt ongeveer een uur. Reserveren is wel noodzakelijk.
De Volvo XC40 Twin Engine is vanaf medio januari 2020 in onze showrooms te zien.

Actie
Om elektrisch rijden verder aan te moedigen, biedt Volvo elk plug-in hybride model aan met een jaar gratis elektriciteit! Dit gebeurt met een terugbetaling achteraf over de gemiddelde elektriciteitskosten in dat jaar. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en voorwaarden. Neem contact met ons op over deze actie.

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.