Onthulling Volvo S60 via livestream
26-07-2021

Onthulling Volvo S60 via livestream

De nieuwe Volvo S60 staat in de showroom. Krachtige proporties, een zorgvuldig vormgegeven zijkant en een strak profiel maken van de S60 een sedan met een unieke dynamische en sportieve uitstraling. De nieuwe Volvo S60 is de sport sedan die het woord 'rijplezier' een nieuwe dimensie geeft. De Volvo met moeiteloze performance, intuïtieve technologie en een geraffineerd chassis die evenveel comfort als controle biedt, staat voor u klaar.

Neem plaats achter het stuur en ervaar de sportiviteit en dynamiek van de nieuwe S60; de ultieme beleving van performance en wegligging. Een premium sedan, die u niet alleen van dichtbij moet zien, maar vooral achter het stuur moet ervaren.

Heeft u niet direct de kans om in de showroom te komen kijken en wilt u toch graag meer zien en weten? Op donderdag 16 mei a.s. om 20:00 uur kunt u onze Livestream volgen vanaf ons Facebook en Youtube kanaal. Daar wordt de S60 onthuld en kunt u live vragen stellen.

Tijdens onze live uitzending geven we 'Eén dag rijden in de nieuwe S60' aan één van de kijkers weg. 
Wilt u weten hoe u mee doet? Kijk dan op donderdagavond 16 mei om 20.00 uur naar de live uitzending!

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.