Nog steeds lange levertijden bij Volvo

Nog steeds lange levertijden bij Volvo

Wereldwijd is er al tijden een groot chiptekort. Veel autofabrikanten zijn afhankelijk van die chips en kunnen daardoor hun werk niet uitvoeren. De verwachting is dat dit tekort ook in 2022 jaar nog lang zal aanhouden. Hierdoor kunnen levertijden van nieuwe auto’s oplopen van enkele maanden tot ruim een jaar.
Vrijwel alle automerken hebben last van deze lange levertijden, helaas ook Volvo. Wilt u graag meer informatie over de levertijd van uw nieuwe Volvo bij Vos Autobedrijven? Neem dan contact op met uw vestiging.

Heeft u een leasecontract?

Dan is het verstandig om vooruit te denken en te plannen. We raden u aan om al vroeg een nieuwe Volvo te kiezen. Zo voorkomt u hopelijk dat u lang moet wachten op uw nieuwe auto wanneer uw huidige contract afloopt. Uiteraard helpen we u graag.

Alvast oriënteren? Bekijk hier alle modellen.

Wat zijn chips precies?

Vraagt u zich af wat deze chips zijn en precies doen? En waarom het tekort aan deze chips een probleem In deze video van NOS wordt het in enkele minuten uitgelegd.

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.