Nieuwe commercieel directeur voor Vos Autobedrijven
13-01-2022

Nieuwe commercieel directeur voor Vos Autobedrijven

Na 24 jaar een nieuwe uitdaging

Jan-Willem van den Heuvel heeft na een mooie carrière van bijna 24 jaar bij Vos Autobedrijven besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Jan-Willem begon in 1996 als stagiair bij Vos Autobedrijven. Vanaf zijn stageperiode heeft hij een prachtige groei doorgemaakt binnen het bedrijf. Na zijn stage is hij uitgegroeid van verkoopadviseur tot vestigingsmanager in 2007 en in 2016 is hij aangesteld als Commercieel Directeur. In september 2021 heeft Jan-Willem besloten om een andere uitdaging aan te gaan en Vos Autobedrijven te verlaten.

Namens iedereen bij Vos Autobedrijven willen wij Jan-Willem hartelijk danken voor zijn jarenlange werk en inzet. Jan-Willem werkt tot en met 16 januari a.s.

Nieuwe commercieel directeur

Met het vertrek van Jan-Willem mogen wij tegelijkertijd bekend maken dat zijn functie als commercieel directeur intern vervuld is door Inno van Alphen.
Inno was al vestigingsmanager van onze vestiging in Oss. Sinds 2010 is hij werkzaam bij Vos Autobedrijven en heeft in zijn loopbaan verschillende managementfuncties bekleed. We zijn blij met deze interne invulling van de functie en kijken met een goed perspectief naar de toekomst.
Inno van Alphen is vanaf dinsdag 18 januari wekelijks aanwezig in zowel Zaltbommel als Oss.
 
Het telefoonnummer van Jan-Willem van den Heuvel is per heden niet meer bereikbaar voor Vos Autobedrijven. Het beste zijn wij te bereiken via 0418-515172.

Verkoopadviseur (vacature)

Uiteraard willen wij onze klanten altijd kunnen voorzien van de service die zij gewend zijn. Doordat Inno zijn nieuwe functie ook zal uitvoeren vanuit de vestiging Zaltbommel, hebben wij per direct een openstaande vacature voor de functie Verkoopadviseur bij onze vestiging in Oss.

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.