MHC Oss ontvangt €4000,- Volvo bonus
23-08-2021

MHC Oss ontvangt €4000,- Volvo bonus

MHC Oss ontvangen Volvo bonus

MHC Oss bedankt Vos Volvo en 4 MHC-families voor de 4 keer €1.000,- Volvo bonus die MHC Oss van Volvo heeft ontvangen. In het afgelopen seizoen zijn er door 4 MHC-families een Volvo gekocht bij Vos Autobedrijven. Volvo schenkt met de Hockey clubbonus €1000,- per nieuw verkochte/geleasede Volvo óf € 500,- bij de aankoop van een Volvo Selekt door een lid van MHC Oss een clubbonus aan de hockeyclub. In 2018 heeft MHC Oss ook al een aanzienlijke Volvo bonus op deze manier ontvangen voor het nieuwe clubhuis. Een supermooie en welkome actie voor MHC.

Vos Volvo ondersteunt MHC Oss naast deze Volvo bonus actie ook al jaren door haar bijdrage als lid van de businessclub van MHC. Verder is Volvo op nationaal niveau al sinds 1994 partner van de KNHB en investeert al 25 jaar structureel in de Nederlandse hockeysport.

MHC Oss waardeert de relatie met Volvo en Vos Autobedrijven als lokale dealer in het bijzonder, omdat dit bijdraagt aan het realiseren van een club waar onze leden elkaar kunnen ontmoeten, talenten in brede zin kunnen ontwikkelen en waar MHC sportief kan scoren.

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.