Klantervaringen

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we zijn hier graag eerlijk over. Op Google kunt u in de onafhankelijke en persoonlijke reviews lezen wat de klantervaringen zijn van anderen.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze diensten? Laat (ons en) anderen dan weten hoe u dit ervaren heeft door zelf een review achter te laten bij Google Reviews.

Selecteer hieronder de locatie waarvan u klantervaringen wilt lezen of waarbij u zelf een beoordeling wilt achterlaten.

Maatregelen i.v.m. het Covid-19 virus
20-07-2021

Maatregelen i.v.m. het Covid-19 virus

De gezondheid van onze medewerkers, klanten en partners staat op de eerste plaats. Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend en hebben een aantal extra maatregelen genomen op onze vestigingen om een zo veilig mogelijke omgeving voor u en onze medewerkers te creëren.
Natuurlijk volgen wij de adviezen van de overheid en het RIVM nauwlettend. Eventuele nieuwe maatregelen vindt u hier ook.

Werkplaatsafspraken
Alle werkplaatsafspraken gaan gewoon door en u kunt nog steeds een nieuwe afspraak inplannen. Heeft u al een afspraak gepland staan en voelt dit niet comfortabel voor u? Laat het ons weten, dan kijken we samen naar een passende oplossing, bijvoorbeeld door uw auto op te halen en weer terug te brengen.

Verkoop van Volvo's
Heeft u interesse in een nieuwe of tweedehands auto? U kunt een afspraak inplannen in een van onze showrooms. Blijft u liever thuis? Ook dan staan onze verkoopadviseurs voor u klaar om u via telefoon, videoverbinding of e-mail alle informatie te verstrekken. Ook kunnen wij u van extra beeld- en videomateriaal voorzien, mocht u interesse hebben in een specifieke auto. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid van een proefrit aan huis!

Afleveren van Volvo's
Wanneer u uw aangeschafte Volvo liever niet bij ons komt ophalen, kunnen wij deze ook bij u thuis afleveren. U krijgt dan een korte uitleg over de functies. Na de lockdown periode komen wij deze graag uitgebreid bij u uitleggen. 

Mocht u onze vestiging bezoeken voor een werkplaatsafspraak:
Onze maatregelen op onze vestigingen zijn:

  • Wij schudden geen handen meer.
  • Bij de ingang van de vestiging of op de balie bij de werkplaatsreceptie staan pompjes met desinfectiegel. Wij verzoeken u bij binnenkomst uw handen te reinigen.
  • Voor de overdracht van uw sleutel kunt u gebruik maken van plastic zakjes. Deze liggen ook bij de ingang of op de balie bij de werkplaatsreceptie.
  • Het touchscreen van het koffiezetapparaat wordt meerdere keren per dag gedesinfecteerd.
  • Het stuur en de schakelpook van demo’s en van klantenauto's worden gedesinfecteerd voor vertrek.
  • Deurklinken worden gedurende de dag meerdere keren gedesinfecteerd.
  • Medewerkers met griep en/of verkoudheidsklachten blijven uit voorzorg thuis. Zij keren pas terug na contact met onze HR verantwoordelijke.
  • We nemen bij voorkeur GEEN contant geld aan.

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.