Klantervaringen

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we zijn hier graag eerlijk over. Op Google kunt u in de onafhankelijke en persoonlijke reviews lezen wat de klantervaringen zijn van anderen.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze diensten? Laat (ons en) anderen dan weten hoe u dit ervaren heeft door zelf een review achter te laten bij Google Reviews.

Selecteer hieronder de locatie waarvan u klantervaringen wilt lezen of waarbij u zelf een beoordeling wilt achterlaten.

Laat de ramen van uw Volvo tinten
26-07-2021

Laat de ramen van uw Volvo tinten

Altijd al getint glas in uw Volvo willen hebben? Ook dit kunnen wij voor u verzorgen.

Met het tinten van ramen wordt er een speciale folie op de ruit aangebracht. Dit folie kunnen wij op alle ruiten plakken. Getinte ramen zijn leverbaar in verschillende tinten.

De voordelen van getint glas zijn:

  • De folie werkt warmte- en zonnewerend.
  • Het blinderen zorgt voor meer privacy en houdt waardevolle spullen uit het oog.
  • Een sportievere uitstraling van de auto.

Het aanbrengen van de folie is zeer specialistisch werk. Het aanbrengen van de folie op het glas is echt een vak apart, een rimpeltje of een belletje is zo ontstaan. Vaak moeten er ook wat interieurdelen worden gedemonteerd om de folie netjes te kunnen plakken.Maar onze specialisten zijn in het tinten van ramen zeer ervaren en kundig.

Heeft u interesse? Wij adviseren u graag

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.