Klantervaringen

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we zijn hier graag eerlijk over. Op Google kunt u in de onafhankelijke en persoonlijke reviews lezen wat de klantervaringen zijn van anderen.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze diensten? Laat (ons en) anderen dan weten hoe u dit ervaren heeft door zelf een review achter te laten bij Google Reviews.

Selecteer hieronder de locatie waarvan u klantervaringen wilt lezen of waarbij u zelf een beoordeling wilt achterlaten.

Hybrid tour en open huis groot succes
21-07-2021

Hybrid tour en open huis groot succes

Afgelopen weekend was het Open Huis in Veghel. Ook was daar de start van de Hybrid Tour. Dit was een groot succes!

Afgelopen vrijdag en zaterdag was het Open Huis in Veghel. Er was een enorme belangstelling om de, na de brand, opnieuw opgebouwde werkplaats en showroom te bekijken. 

Ook was het vrijdag de start van de Hybrid Tour. Er waren een s60, S90, V60, V90, XC60 en XC90 T8 hybride aanwezig. Hierbij waren er vooraf al veel proefritten gereserveerd. Samen met een instructeur van Prodrive werd er een proefrit gemaakt, waarbij er direct veel tips en informatie werden gegeven hoe het beste in zo'n hybride motor te rijden. Gedurende deze dagen waren er veel belangstellenden die niet gereserveerd hadden. Ook zij konden een proefrit in een van deze hybrides maken.

Ook was er afgelopen donderdag een Informatie avond over Elektrisch Rijden. Hier waren veel aanmeldingen voor en dit was dan ook een geslaagde avond.

Zie hieronder een kleine sfeerimpressie:

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.