Hoogste NCAP-veiligheidsscore voor de Volvo C40 Recharge
08-06-2022

Hoogste NCAP-veiligheidsscore voor de Volvo C40 Recharge

Net als de broers en zussen in het Volvo Cars-gamma, voegt de volledig elektrische Volvo C40 Recharge zich bij de lijst van veiligste auto's op de weg. Hij heeft namelijk de maximale vijf sterren gekregen in de Euro NCAP-tests van 2022.

Vooral op het gebied van veiligheid voor inzittenden en rijhulpsystemen scoort de C40 Recharge goed. Dit komt mede een van de meest uitgebreide standaard veiligheidsaanbiedingen in zijn segment. Naast vele andere scenario's helpen deze veiligheidstechnologieën bestuurders om aanrijdingen te detecteren en te vermijden, op hun rijstrook te blijven en de gevolgen van ongewild van de weg raken te beperken.

“Wij streven er altijd naar om toonaangevend te zijn op het gebied van veiligheid. Dit betekent dat wij ons in al onze auto's houden aan strenge veiligheidsnormen, waarvan wij er vele in de loop der tijd hebben helpen ontwikkelen. Welke Volvo u ook kiest, u en uw dierbaren rijden in een van de veiligste auto's op de markt.", zegt Malin Ekholm, hoofd van het Volvo Cars Safety Centre.

Benieuwd of de Volvo C40 Recharge bij u past? Plan direct een afspraak in voor een proefrit en ervaar hem zelf.

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.