Klantervaringen

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we zijn hier graag eerlijk over. Op Google kunt u in de onafhankelijke en persoonlijke reviews lezen wat de klantervaringen zijn van anderen.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze diensten? Laat (ons en) anderen dan weten hoe u dit ervaren heeft door zelf een review achter te laten bij Google Reviews.

Selecteer hieronder de locatie waarvan u klantervaringen wilt lezen of waarbij u zelf een beoordeling wilt achterlaten.

Het interieur van de nieuwe Volvo EX90
18-10-2022

Het interieur van de nieuwe Volvo EX90

Herdefiniëring van luxe en welzijn

Hoe vertaal je waarden in materialen? En wat betekent luxe in de wereld van vandaag? Dit waren enkele van de vragen waarmee onze designers werden geconfronteerd toen ze aan de slag gingen met het interieur van onze nieuwe volledig elektrische Volvo EX90.

Hun antwoorden zijn in lijn met de huidige tijd, maar toch stevig geworteld in de essentiële kwaliteiten van Scandinavisch design: eenvoud, welzijn en natuurlijke bronnen.

Net zoals oude maatstaven zoals paardenkracht en acceleratie zijn vervangen door laadtijd en actieradius, is er ook een nieuw toonbeeld van luxe in de auto. Voor ons is ‘bling’ niet het beste. En de geur van nieuw dierenleer is niet langer de enige indicatie van een luxe interieur.

“We hebben materialen gekozen op basis van onze waarden,” zegt Cecilia Stark, Senior Design Manager. “Deze keuzes laten ouderwetse automotive luxe achter ons en geven vorm aan onze Scandinavische fundamenten. Bij de Volvo EX90 nemen we het welzijn van de klant als uitgangspunt voor het design.”

Vertaal dat naar tastbare elementen in de Volvo EX90 en het resultaat is een van de meest aangename en elegante auto-interieurs op de markt. Tegelijkertijd weerspiegelt de samenstelling van het interieur onze duurzaamheidsambities, zoals in 2040 een volledig circulair en klimaatneutraal bedrijf te zijn.

Boshout en wolmixen

In de Volvo EX90 vindt u een vooruitstrevend materiaal dat we Nordico hebben genoemd.

Nordico is een eigentijdse uitdrukking van Scandinavische waarden en zet een nieuwe standaard voor premium interieurdesign.

Nordico is gemaakt van textiel van gerecycled materiaal, zoals PET-flessen, en van biologisch materiaal uit verantwoord beheerde bossen in Zweden en Finland. Het is een vooruitstrevend en technisch geavanceerd materiaal.

Over bossen gesproken: in de Volvo EX90 zijn rondom de cabine panelen van FSC™-gecertificeerd hout te vinden. Ze zijn mooi verlicht met warm licht dat een Scandinavische huiskamersfeer creëert en de Scandinavische wildernis oproept.

Bij de Volvo EX90 kunt u ook kiezen voor een stoelafwerking van wolmix, een stof die is gecertificeerd volgens strenge duurzaamheidsnormen op het gebied van dierenwelzijn, milieu en sociale kwesties.

In lijn met onze ambities op het gebied van circulariteit bevat de Volvo EX90 ook meer gerecyclede kunststoffen om minder uitputbare grondstoffen te gebruiken. Naast de gerecyclede PET-flessen bestaat de Volvo EX90 uit bijna 50 kilogram gerecyclede kunststoffen en biobased materialen. Dit is de grootste hoeveelheid niet-primaire fossiele materialen in ons gamma en legt een nieuwe lat voor de toekomst.

De vloerbekleding omarmt ook het concept van circulariteit en bestaat deels uit geregenereerd polyamide.

Een persoonlijke en uitgesproken sfeer

De Volvo EX90 gaat verder dan de materialen en biedt u ook de mogelijkheid om de sfeer en het uiterlijk van uw auto te personaliseren door te kiezen uit zeven verschillende ‘kamers’ die het interieur en de bekleding synchroniseren met de exterieurkleuren.

Elke kamer, speciaal gecreëerd door onze designers, geeft een ander karakter en biedt een andere ambiance naar uw smaak. En elke kamer is geïnspireerd op aspecten van de Scandinavische levensstijl en de symbiotische relatie met de prachtige natuur die ons hier in het Noorden omringt.

“Het interieurontwerp en de samenstelling van de Volvo EX90 is een voortzetting van tientallen jaren van iteratie en innovatie,” zegt Cecilia Stark. “Wij zien de samenstelling van het interieur als een leerproces dat in de loop der tijd zal worden voortgezet op basis van uw feedback, interne innovaties en nieuwe mogelijkheden voor verantwoorde inkoop.”

De nieuwe, volledig elektrische Volvo EX90 wordt op 9 november a.s. onthuld.

De kleine lettertjes

  • Volvo Cars licentienummer: FSC™N004117.

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.