Klantervaringen

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we zijn hier graag eerlijk over. Op Google kunt u in de onafhankelijke en persoonlijke reviews lezen wat de klantervaringen zijn van anderen.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze diensten? Laat (ons en) anderen dan weten hoe u dit ervaren heeft door zelf een review achter te laten bij Google Reviews.

Selecteer hieronder de locatie waarvan u klantervaringen wilt lezen of waarbij u zelf een beoordeling wilt achterlaten.

Deze 3 Black Editions zijn nu zeer scherp geprijsd
15-03-2023

Deze 3 Black Editions zijn nu zeer scherp geprijsd

De Black Editions van de Volvo XC60, Volvo XC90 en Volvo S60 zijn nu verkrijgbaar tegen een zeer scherpe prijs. Deze limited editions zijn uitgevoerd in een extra stoer design.

De Black Editions zijn onder andere voorzien van het Volvo-logo uitgevoerd in Glossy Black, zwarte spiegelkappen en getint glas. Dit geeft de auto een zeer elegante en sportieve uitstraling. Daarnaast zijn deze modellen ook leverbaar in de kleur Onyx Black en met een Black wielenset, waarmee de auto nog meer tot zijn recht komt.

Bent u op zoek naar een exclusieve auto met een uniek design? Dan zijn de Volvo XC60, Volvo XC90 of Volvo S60 Black Edition wellicht iets voor u! Bekijk de modellen voor meer informatie of maak een afspraak voor een proefrit.

Uw tevredenheid telt

Bij Vos Autobedrijven doen we er alles aan om uw rijgenot te optimaliseren. Bent u al een tevreden rijder in een van onze auto’s? Laat het dan weten via Google Reviews.